Якщо вірити борцям з гендерною політикою, то всі чиновники – збоченці, - «Гендерний центр»

Якщо вірити борцям з гендерною політикою, то всі чиновники – збоченці, - «Гендерний центр»
У Волинській області почалася активна інформаційна війна проти гендерної політики, яка сприяє антиєвропейським настроям та недемократичному розвитку України, - вважають представники Волинської обласної громадської організації «Гендерний центр».

Про це йдеться у заяві «Гендерного центру», яку оприлюднила у Колонці автора на ВолиньPost голова цієї організації Оксана Ярош.

На теренах Волинської області почалась активна інформаційна війна проти гендерної політики, - стверджують автори заяви .

Як приклад такої «війни» вони наводять круглий стіл «Гендерна політика: міфи й реалії», який відбувся 19 березня у приміщенні Волинської обласної ради. А також ефір від 21 березня на радіо Луцьк за участю протоієрея Віталія Собка. «Де говорили чомусь про зміну статі і гомосексуалізм, а не про гендерну політику», - додають автори заяви.

«Основна ідея цих активістів, що всі, хто займається гендерною політикою - збоченці…», - йдеться у заяві.

«Причому обираються для заходів приміщення органів влади, що може бути сприйнято громадськістю як її офіційна позиція», - кажуть автори заяви.

Автори заяви нагадують, що згідно з законом «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок та чоловіків» «гендерна рівність - це рівний правовий статус жінок і чоловіків та рівні можливості для його реалізації».

«Виходить, що збоченцями є усі державні службовці, від найвищого до молодшого спеціаліста, громадські діячі, експерти, бо виконують державну гендерну політику?», - ставлять риторичне питання автори заяви.

«Неетичним вважаємо також те, що на ці зібрання спеціально не кличуть представників конструктивних громадських організацій і органів влади. Тобто, об’єктивності і незаангажованості ініціатори не хочуть», - кажуть у «Гендерному центрі».

«Якщо ВОГО «Християнський рух за життя» хочуть боротися із одностатевими шлюбами та гомосексуалізмом, то нехай так і називають свої заходи. До чого тут «гендерна політика»?», – ставлять питання автори заяви

«Ми ніде і ніколи не пропагували одностатеві шлюби, сексуальні збочення, зміну статі і т.п. Навпаки, активно пропагуємо повноцінну гармонійну родину, де щасливі мама, тато та їх діти. І у всіх у них забезпечені можливості для повноцінної самореалізації у суспільстві», - кажуть представники «Гендерного центру».

«Оскільки проти європейської інтеграції нашої країни важко знайти аргументи, тим більше для волинян, то з шафи віднайшли проблему гомосексуалістів і приліпили її до гендерної політики. Вважаємо, що цією діяльністю організатори вносять свою лепту у антиєвропейську інтеграцію і недемократичний розвиток України», - йдеться у заяві «Гендерного центру».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гендер
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого якась громадська організація "Гендерний центр" має такі важелі впливу? Хто за нею стоїть? щось не розумію
Відповісти
В Україні гомосексуалізм просувається згідно європейського сценарію: ґендерна політика подається як рівність прав жінок та чоловіків. Однак якщо уважно прочитати будь-який підручник з ґендеру, то виявляється, що ґендер – це соціальна стать, що «сконструйована соціально-культурними чинниками». Тобто не важливо, ким ти народжуєшся, а важливо, ким ти себе почуваєш. Так званий «біологічний поділ суспільства на чоловіків та жінок» має відійти у минуле, натомість вводиться новий «демократичний» поділ, коли людина зможе вибрати стать собі сама. В українському підручнику «Основи теорії гендеру», що у 2004 році був навіть рекомендований Міністерством освіти і науки України і профінансований фондом Дж. Сороса «Відродження» вказано, що нібито існує щонайменше п’ять ґендерів (статей), що є рівними та повинні бути прийняті громадськістю. Це: «жіноча, чоловіча, гетеросексуальна, гомосексуальна, транссексуальна».
В інших абсурдних твердженнях, що вже вивчають українські студенти на українських ґендерних кафедрах, вказано, що «конструкція чоловіка не обов’язково має відношення до чоловічого тіла, те ж саме можна зауважити щодо конструкції жінки. Немає серйозної причини вважати, що ґендерів має бути два… Чоловік і чоловічий можуть досить легко позначати жіноче тіло, а жінка та жіночна – так само легко можуть позначати чоловіче тіло.» Простіше кажучи, йдеться про втрату розуму: чоловік вже не є чоловіком, а жінка – жінкою.
Відповісти
Я думаю, що чиновники - не збоченці, але обманені ідеологами гендерної політики.
Відповісти
А я чула, що з 15 вересня 2011 року в австралійські паспорти вже добавили третю стать (третій гендер), яка буде позначатися в документах буквою Х. Також для того, щоб в паспорті змінити свою стать з жіночої на чоловічу чи якусь іншу, необхідно лише справку від лікаря. Окрім Австралії, третю стать також вже добавили і в паспортах деяких областей Індії.
Відповісти
"Різниця між феміністичними (тобто жіночими) і гендерними дослідженнями полягає в тому, що до останніх, окрім фокусування на вивченні жіночого й чоловічого, відносять дослідження сексуальності, включно із квір — дослідженнями (геї, лесбійки, бісексуали, транссексуали)…»
Відповісти
А от Оксану Ярош замітили у тісній співпраці із гомосексуальною "церквою", і з відомою лесбіянкою Лаймою Гейдар:

Волинська ОГО «Гендерний центр», Оксана Ярош, директорка

Інформаційно-освітній центр «Жіноча Мережа», Лайма Гейдар, голова

ГО ЛГБТ-Христиан «Центр Святого Сотника Корнилія», Роман Зуев, голова
Відповісти
цікаво, а чого Оксана Ярош така яра прихильниця абортів, що навіть ґендерне звернення написала? Вона що думає, що всі дурні чи що?
Відповісти
Я в шоці, пані Оксано, ви чого маніпулюєте і залякуєте людей? Ви ж відкрито заявляєте про свої позиції і про свою толерантність до секс-меншин? Чого ж зараз відхрещуватися від них?
Відповісти
пані Оксано, відомо, що вас підтрумують міжнародні організації, однак пора вже і совість мати.
Відповісти
Собко - чесний священик і нема чого його очорнювати! на відміну від вас, Оксано, бо відомо, за які гроші ви оту грязуку пропагуєте.
Відповісти
Волинь, вставай на боротьбу з гендером та гомосексуалізмом!!!
Відповісти
Чоловіки, тримайте подалі своїх дружин від таких гендерниць, як Ярош Оксана. В протилежному разі будете мати великі неприємності: баба залізе вам на шию і буде вдень і вночі дорікати, що ви нікчема, що ви не можете заробити грошей, їм завжди усього мало. Жінка має знати своє місце. З того починається сімя. А священник Собко правий на 100%! Гендерниці - це боговідступниці, це розпуста!!!!!
Відповісти
Всіх збоченців і тих, хто підтримує збочення - на палю!
Відповісти
А я чула, що у Хранції вже слова міс та місіс відмінили, бо якщо до дівчини звернешся - міс, а вона наприклад має гендер - хлопець, то вона ще й образитися може...Я думала, то тільки у Хранції, а то вже у нас, на Волині, ой людочки...
Відповісти
Параско, ну-но ходь сюди, я зара тобі дам місіс!!! Ану йди, корова, їсти варити!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Тоді треба говорити про "рівність між чоловіком і жінкою", а не "гендерну рівність", і підозр не було б. Щодо державних чинновників які нібито Вам допомагають - вони у своїй масі не знають що роблять, вони теж обдурені і думають що йдеться лише про рівність між чоловіком і жінкою.

Ті гендеристки мають щось конструктивно робити, підтримувати анти-алькогольні кампанії, нп., адже саме алкголь сьогодні знищує сім'ї в Україні, саме за допомогою алкоголю і реклами алкоголю знищують українських чоловіків. Але насправді їх мета - знищити сім'ю в Україні, не допомагати. Жінки завжди мали рівні права в Україні, Україна це не США де до середини 60х років жінок взагалі не вважали людьми.
Відповісти
До речі, коменти типу "йди їсти варити" часто пишуть самі гендеристки, щоби створити ворожнечу між статями, щоб викликати реакцію в людей. Йдеться тут не про рівність між статями а про гендер. Це зовсім різні речі. Треба розуміти що є така ідеологія як "реакціонізм". Це коли дії людини зумовлені поперендьно існуючими обставинами. В багатьох країнах заходу раніше полювали на жінок і їх спалювали, до середини 60-х років жінок за людей взагалі на законодавчому рівні не вважали. Звідси і реакція - тепер хочуть знищити відмінності між чоловіком і жінкою, тепер хочуть знищити будь-що жіноче, тепер хочуть взагалі все навпаки робити.

Те ж стосується і мультикультуралізму. У Франції або Британії 600 років були колонії, були раби. Тепер ці країни - головні "пропагандисти" мульти-культуралізму. Випадковість? Це просто реакціонізм.
Відповісти
Останні новини
Якщо вірити борцям з гендерною політикою, то всі чиновники – збоченці, - «Гендерний центр»
26 березень, 2012, 09:01