Фінал чотирьох з волейболу грають у Луцьку

Фінал чотирьох з волейболу грають у Луцьку
Волинські волейболістки вибороли право приймати у себе фінальні змагання у боротьбі за чемпіонство.

На виїзді у Вінниці команда «Континіум-Волинь-Університет» здолала місцеву команду «Кряж-Медуніверситет» з рахунком 3:0 та 3:1.

У першій грі наші землячки без особливих труднощів перемогли господарок поля. А ось наступного дня поєдинок складався уже не так легко. Волинянки програли першу ж партію. Проте відразу реабілітувалися.

Гра з командою «Кряж-Медуніверситет» була дуже важлива для наших волейболісток. Адже від перемоги у Вінниці залежало, прийматиме Луцьку фінальні змагання, чи наші дівчата гратимуть в чужих стінах.

На важливості гри на своєму полі наголошує і тренер команди Богуслав Галицький.

«Психологічно – це дуже важливо, адже тут свої вболівальники, які підтримують, – каже він. – Є й свій потужний фан-клуб. Окрім того, керівництво області та міста приходить, батьки, чоловіки, кохані. З одного боку, це добре, а з іншого – психологічне навантаження. Та це фінальний етап, тому дівчата розуміють, що треба про все забути, відповідально поставитися до змагань і грати, грати, грати...»

Можливість приймати у себе фінальні ігри залежала і від того, як зіграють суперниці. Тож сталося так, що найближча суперниця волинянок, команда «Сєвєродончанка» програла «Галичанці-ТНЕУ» з рахунком 2:3. Таким чином вперше в історії волинського волейболу фінал чотирьох відбудеться у Луцьку.

Уже в цю п'ятницю «Континіум-Волинь-Університет» на своєму майданчинку в ОДЮСШ прийматиме «Сєверодончанку», у суботу «Хімік» з Южного, а в неділю о 12.00 – «Галичанку-ТНЕУ».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: волейбол
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Фінал чотирьох з волейболу грають у Луцьку
27 березень, 2012, 17:30