Охочих потрапити у виконком Луцької міськради вже восьмеро

Охочих потрапити у виконком Луцької міськради вже восьмеро
Громадськість пропонує у виконавчий комітет Луцької міської ради вісьмох кандидатів.

Про це в Facebook пише міський голова Микола Романюк.

Нагадаємо, 20 березня представники революційних організацій Луцька вимагали в мера змінити склад виконкому. 21-го вони запропонували своїх кандидатів у комітет. Мер пристав на цю пропозицію.

За три дні ситуація дещо змінилася. Кандидатів на крісло члена виконкому збільшилося.

Так, 21-го запропонували: від луцького "Автомайдану" - Дарію Барчук, від "Громадського сектору" - Юрія Кресака, від "Самооборони" - Андрія Хведчака та Богдана Климчука.

Станом на ранок 24 березня додалися від "афганців" - Олександр Тиводар, від "УДАРу" - Микола Євтушин, від "Автомайдану Волині" - Сергій Поха, а депутат міськради Олександр Пиза запропонував кандидатуру підприємця Юрія Довгуна.

Рішення щодо того, хто з цих осіб займе 4 місця у виконкому, 26 березня мають прийняти депутати міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Юрій Довгун - найбільш достойна рекомендація. Він не кинувся в базарний бізнес: не став торгувати китайськими цвяхами і секонд-хендом, а посадив 19 гектарів саду. Це - благородно. Такий бізнес прозорий і чесний. Вже й отримав допомогу від держави з відрахувань 1% від алкоголю і тютюну на розвиток садівництва. А ще створив асоціацію волинських садівників. Нехай цвіте Волинь садами!
- "У щастя людського два рівних є крила:
Троянди й виноград, красиве і корисне", - писав Рильський. Краще й не скажеш.
Відповісти
Перевіряйте інфу, коли щось пишете. Тільки створюють лишню напругу. Хоч би почитали офіційну заяву нашого мера. Хведчак зняв свою кандидатуру на користь Клімчука. Людей має бути не вісім, а шістнадцять, і там представники з різних організацій. Упереджений Волиньпост, навчіться вже працювати як нормальні журналісти, а не як перекупки, які поширюють неперевірені слухи.
Відповісти
Інформація не спів падає. https://www.facebook.com/profile.php?id=100006791433571&fref=ts В Романюка написано не Сергій Поха а його батько, колишній мер Луцька.
Відповісти
Перш ніж затверджувати кандидатуру Сергія Похи слід уважно вивчити біографію цього кандидата. Позитивних відгуків нема навіть серед учасників самого Автомайдану. Ця особа не зовсім адекватна, брехлива та корислива. Один із фактів: використовував ім'я організації для власної наживи, беручи кошти у ВО "Майдан" ніби то під оплату приміщення для потреб Автомайдану, насправді приміщенна надавалось безоплатно та всі побутові витрати на утримання приміщення ніс Палац Культури. От так то буває! це особисто про кандидата, про родинні зв'язки та вигоду, про вибивання посади та кулуарні домовленості поки що не писатиму.
Відповісти
Останні новини
Колісника звільнили
24 березень, 2014, 10:34
Охочих потрапити у виконком Луцької міськради вже восьмеро
24 березень, 2014, 10:10