Нардеп вийшов з «Батьківщини» через висунення Тимошенко

Нардеп вийшов з «Батьківщини» через висунення Тимошенко
Народний депутат від "Батьківщини" Михайло Хміль (на фото) заявив про вихід з партії на знак протесту проти висунення на з’їзді у суботу Юлії Тимошенко офіційним кандидатом у президенти.

"Нам потрібен сьогодні єдиний кандидат від демократичних сил. Ми повинні зосередити зусилля довкола того, хто вже має найбільшу підтримку українців і не створювати зайвих протистоянь. Та, на превеликий жаль, я мушу констатувати, що в сьогоднішньому рішенні з'їзду "Батьківщини" ми цього не побачили. Тому я приймаю рішення про вихід з партії "Батьківщина", - написав Михайло Хміль у Фейсбуці, пише Zaxid.net.

За його словами, він уже написав заяву про вихід з партії і планує офіційно вручити її керівництву партії наступного тижня.

Як відомо, у суботу партійний з'їзд "Батьківщини" офіційно висунув лідера партії Юлію Тимошенко кандидатом у президенти.

Михайло Хміль не назвав прізвища кандидата, якого мала б підтримати "Батьківщина" на його думку. Втім, пізніше він зізнався, що мав на увазі Петра Порошенка.

Михайло Хміль переміг на виборах у мажоритарному окрузі №115 у Львові як узгоджений кандидат від опозиції, набравши 43% голосів виборців.

Нагадаємо, на Волині про свій вихід з лав партії "Батьківщина" заявив заступник голови обласної організації Олександр Мартинюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Юля зможе усе, Юля збреше й не скривиться!
Юлі - владу давай, бо інакше - терор і хорор!
Підборами цокає, рипають жалібно милиці:
Кривенька душа потребує високих підбор.
Відповісти
за є бют))
молодець, правильно зробив.
не всі зомбовані, як "юля, ЮЛЯ!!!"
Відповісти
На Волині бют робить анархію і на посади приходять не зрозуміло звідки взяті люди, які товаришують з лідерами бюту і не відповідають кваліфікаційним вимогам до посад. Зате мають гроші і партії угодні. Вже всім це набридло спостерігати. А найбільших хабарників не чіпають, бо мають чим поділитись з Гузьом.
Відповісти
Останні новини
Нардеп вийшов з «Батьківщини» через висунення Тимошенко
30 березень, 2014, 12:49