Чоловік з жінкою заробляли, торгуючи наркотиками

Чоловік з жінкою заробляли, торгуючи наркотиками
У Торчині Луцького району в помешканні 48-річної Любові та 58-річного Олександра правоохоронці знайшли майже 2,5 кілограма макової соломки.

Про це повідомили у СЗГ УВМС України у Волинській області.

Операцію проводили співробітники Луцького РВ УМВС України у Волинській області спільно з працівниками відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків, спецпідрозділу «Беркут», карного розшуку і кінологічної служби.

Як розповів начальник Луцького міськвідділу полковник міліції Сергій Тягунов, правоохоронці активно відпрацьовували цих громадян, адже давно мали підозри щодо їхньої злочинної діяльності.

Отримавши оперативну інформацію про те, що ці особи займаються збутом наркотичних засобів – макової соломки – міліціонери почали діяти.

У ході перевірки було встановлено, що спритники дійсно ведуть незаконний сімейний бізнес, при чому, так би мовити, на оптовій основі.

«У цих осіб були проведені оперативні закупки макової соломки: усього 110 стаканів на загальну суму 12000 гривень, – розповів начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України у Волинські області полковник міліції Василь Коваль. – Таким чином задокументували три факти незаконного збуту. Окрім того, у Олександра виявлено та вилучено багнет часів Великої Вітчизняної війни. Знахідку передали на дослідження в НДЕКЦ».

Нині Любов Ю. перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Луцького МВ УМВС України у Волинській області, а Олександр Ю. – на підписці про невиїзд.

На їхнє майно – будинок, два автомобілі, побутову відео- та аудіотехніку – накладено арешт.

Порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Наркозбувачам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років із конфіскацією майна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чоловік з жінкою заробляли, торгуючи наркотиками
30 березень, 2012, 13:43