Я не такий багатий, як про мене кажуть, - учасник ТОП-200 багатих українців

Я не такий багатий, як про мене кажуть, - учасник ТОП-200 багатих українців
Депутат Волинської обласної ради, «нашоукраїнець» Сергій Слабенко переконує, що журналісти даремно називають його одним із найбагатших українців.

Як розповів він ВолиньPost 30 березня, останній рейтинг, складений журналом «Фокус», не відповідає дійсності, бо принаймні про Слабенка там написана неправда.

Нагадаємо, у свіжому номері журналу «Фокус» Сергію Слабенку дали 94 місце у рейтингу 200 найбагатших українців 2012 року.

«Я вже неодноразово коментував ці рейтинги і казав, що вони неправдиві. То «Фокус», то «Кореспондент» мене щороку вносять у подібні рейтинги. Але я не володію такими сумами», – запевнив він.

На запитання про те, чи не записані на його прізвище бізнеси групи компаній «Континіум», де він раніше працював, він відповів негативно.

«Це нечесна або помилкова інформація. Журналісти вводять в оману громадськість. До речі, жоден із цих поважних видавців ні разу не звертався до мене особисто», – розповів він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слабенко сказав правду. Тип таких людей, як він, навіть в принципі не може бути багатим. Наївний, заздрісний, буквоїд, його надто важко усі переносять. Такі люди не створюють багатства.
Відповісти
Останні новини
Я не такий багатий, як про мене кажуть, - учасник ТОП-200 багатих українців
30 березень, 2012, 14:10