У Луцьку в суботу - КВН

У Луцьку в суботу - КВН
Завтра, у суботу 7 квітня, стануть відомі всі фіналісти «Євросезону» Всеукраїнської ліги КВН «Волинь».

Цьогорічний сезон ліги за складом учасників та рівнем гумору є найпотужнішим за усі попередні, - запевняють організатори.

Команди, які зустрінуться на сцені Палацу учнівської молоді Луцька в останньому півфіналі, повинні підняти цю планку ще на більш високий рівень. За дві путівки у фінал позмаються: «ЧистоГон» Збірна Західної України, «Оптом дешевше» Тернопіль, «Хлєба и зреліщ» Рівне, «Збірна Острозького району» Острог, «Вікенд» Тернопіль, «Без Понтоff» Чернівці.

У фіналі вже чекають суперників команди «Аварія», з Рівного, «Кабмін» з Тернополя та львівський «Пазітів».

Другий півфінал за прогнозами організаторів повинен стати найсильнішим у цьогорічному сезоні, оскільки в цій грі боротимуться чинні чемпіони ліги «Оптом дешевше», які вже стали своїми для луцького глядача і не потребують жодних представлень. Команду можна охарактеризувати, як найбільш стабільну в лізі, адже саме «оптовики» вже втретє мають шанс зіграти у фіналі ліги.

Львівська команда «ЧистоГон», яка позиціонує себе як «Збірна Західної України» теж готує для лучан порцію смачненького гумору. Беззаперечні фаворити своєї чвертьфінальної гри, яку вони пройшли на одному подиху, і де показали класику кавеенівської розминки. В складі команди всього два учасника, один з яких майор СБУ, інший майор міліції, що ще більше додає шансів на успіх у сезоні.

Рівненська команда «Хлєба і зрєліщ» пройшла більшу ігрову дистанцію за попередні команди, оскільки стартувала в «Євросезоні» ще у вересні на фестивалі «VolFest», але це скоріше плюс для команди, адже вони мали дві гри щоб сподобатись луцькій публіці. Команда готова віддати всі сили щоб потрапити у фінал, адже це буде для них серйозною перемогою.

Не збираються бути аутсайдерами і команди «Вікенд» з Тернополя, Збірна Острозького району, та буковинські «Без Пантов». Тернополяни зовсім недавно здобули перемогу в 1/8 фіналу міжрегіональної ліги «Європа» МС КВН (АМІК), що додає їм впевненості у своїх силах. Збірна Острозького району щойно повернулась з Одеси, де вони вдало зіграли в Першій українській лізі МС КВН (АМІК). Молода команда з чернівців теж готується показувати найкращі жарти, адже для них це головна гра в цьому сезоні.

Довідка

Організатор ліги: МГО «Волинська асоціація КВН»
Ліга відбувається за підтримки благодійного фонду «Будуємо нову Волинь», громадської організації «Молоді регіони». Генеральний партнер сезону підприємство «Кромберг і Шуберт», офіційний партнер ліги фірма «Алерт», партнери: Луцький інститут розвитку людини університету «Україна», піцерія «Соло», фото-центр «Фуджі». Ігри ліги відбуваються за організаційної підтримки Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації.
В продажі залишились останні квитки, які можна замовити за номерами (093) 794 99 17 , (066) 435 67 88


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: КВН
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині – нові пости ДАІ
06 квітень, 2012, 10:41
У Луцьку в суботу - КВН
06 квітень, 2012, 09:45