«Людиною року Волині» стане Олексій Левченко. Посмертно

«Людиною року Волині» стане Олексій Левченко. Посмертно
Цьогоріч акція «Людина року Волинського краю» відзначить ювілей – 15 років з часу заснування.

Про це повідомляє Волинська ОДТРК.

Цього разу переможців визначатимуть у 28-ми номінаціях. До когорти вже відомих завдяки акції волинян додасться ще 36 імен.

А номінацію «Людина року Волині» буде присуджено посмертно Олексію Левченку.

Нагадаємо, відомий на Волині бізнесмен, директор ТзОВ «Світ ЛТД», організатор акції «Людина року Волинського краю» Олексій Левченко помер 6 січня 2012 року.

Організатори акції зізнаються, що відсутність Олексія Левченка далася взнаки. Саме він завжди наголошував, що на цьому заході не буде «попси», а лише класичний стиль.

Після його смерті, скаржаться організатори акції, вони зіткнулися найперше з проблемою участі українських артистів у концертній програмі дійства.

Цього року традиційно «пряму трансляцію» дійства забезпечить Волинська обласна державна телерадіокомпанія.

Для визначення переможців у номінаціях було розіслано 300 анкет в установи та організації області. Такі ж анкети були розміщені на сторінках друкованих видань. Ними скористалося ще 200 волинян, пише видання. Після опрацювання отриманих матеріалів їх подали на розгляд Вищої експертної ради.

Акція «Людина року Волинського краю – 2011» відбудеться 29 квітня в обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка. Початок – о 15-й годині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЛЮДИНА він Олексій Левченко.
Відповісти
"Для визначення переможців у номінаціях було розіслано 300 анкет в установи та організації області. Такі ж анкети були розміщені на сторінках друкованих видань. Ними скористалося ще 200 волинян, пише видання. Після опрацювання отриманих матеріалів їх подали на розгляд Вищої експертної ради." - брехня це все! Нікому нічого ніхто не розсилає. Скільки цього року вартує статуетка? Минулого року для того, щоб стати Людиною року з підприємців брали від 4 до 12 тисяч гривень. Організація - ніяка! А як вибирають найкращих письменників та журналістів? Зібрались на прес-конференції 3,5 людини і вирішили - в користь друга Левченка. Для чого ця показуха???Яка це нагорода, якщо усі знають, що її купили?!
Відповісти
Останні новини
«Людиною року Волині» стане Олексій Левченко. Посмертно
10 квітень, 2012, 18:04