Волинські автодорівці визнали, що не мають ресурсів для ремонту доріг

Волинські автодорівці визнали, що не мають ресурсів для ремонту доріг
У Службі автомобільних доріг у Волинській області немає матеріальних та фінансових ресурсів для проведення дорожніх робіт.

Про це йдеться у відповіді Служби автомобільних доріг у Волинській області на запит депутата обласної ради Миколи Давидюка щодо вирішення питання ремонту доріг в області.

"На даний час у САД відсутні матеріальні та фінансові ресурси для проведення дорожніх робіт", - визнали там.

Також додають, що "у липні на рахунок САД кошти спеціального фонду державного бюджету для фінансування виконаних робіт не надходили. З цієї причини асфальтобетонні заводи області працюють в літню пору 2, іноді 4 дні в тиждень".

У відповіді Давидюку автодорівці відзначають, що на балансі Служби перебуває мережа доріг загального користування, яка становить - 6195,3 км, із них: білощебеневі та гравійні покриття - 1983,7 км. - ґрунтові дороги 430,5 км.

Дороги державного значення - 1824,3 км. в тому числі з твердим покриттям 1820,6 км; дороги місцевого значення - 4371 км - з твердим покриттям - 3944,2 км.

"Через відсутність належного фінансування, норма проведення двічі на рік ремонтного профілювання доріг з білощебеневим покриттям, не виконується", - визнають вони.

Через збільшене функціонування великовагового транспорту та зношене покриття (майже чотири рази пропущені норми ремонту проїзної частини) дороги області були уражені ямковістю на 1588,9 км , що складає 27,9 відсотків від загальної протяжності, - йдеться у документі.

"Незважаючи на критичний стан фінансування нам вдалося ліквідувати ямковість на 1421,8 км, із них: на дорогах державного значення - 900,8 км, місцевого 520,8 км. Пріоритет при проведенні ремонтних робіт проїзної частини надається збереженню покриття доріг державного та місцевого значення за маршрутами пасажирських перевезень", - додають у Службі автомобільних доріг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дороги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські автодорівці визнали, що не мають ресурсів для ремонту доріг
08 серпень, 2014, 12:54