«Майданівці» пообіцяли Кличку звільнити Майдан. ВІДЕО

«Майданівці» пообіцяли Кличку звільнити Майдан. ВІДЕО
Так звані майданівці, які досі перебувають на Майдані Незалежності у Києві, вирішили звільнити вулицю Хрещатик і зробити її відкритою для руху транспорту.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у своєму Twitter, - повідомляє канал 24.

"Рада сотників Майдану вирішила звільнили вулицю Хрещатик і зробити її відкритою для руху машин. Поки лише це. Намети залишаються", — написав він.

У п'ятницю вранці мер Києва Віталій Кличко пішов на Хрещатик та закликав мешканців наметового містечка звільнити головну вулицю столиці та не заважати роботі комунальників й не влаштовувати безладів.

"Ми сьогодні допомагаємо хлопцям, які воюють в зоні АТО. Чим можемо – обладнанням, ліками, амуніцією. А тут, коли лунають вимоги то про нові намети, то про холодильники чи кондиціонери, відверто скажу: бажання допомагати немає. Треба країну змінювати, працювати, а тут сидять люди, які кажуть, що їм все не подобається, і називають це своєю роботою",
— зазначив міський голова.

Так звані майданівці у свою чергу пообіцяли йому повернути машини, які вони захопили у комунальників, і звільнити проїжджу частину Хрещатика.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: майдан
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кличкові важко в чомусь відмовити, якщо просить.
Ну хіба що другий Кличко насмілиться...
Відповісти
Здобутки Майдану на сьогодні: 1) Президентом знову став олігарх. 2) Втратили Крим. 3) Війна на Сході. 4) Купа невиправданих смертей. 5) Бомжатник в центрі Столиці. 6) Неконтрольований потік зброї в державі (тепер автомата може мати кожен придурок, навіть без документів) 7) Здорожчення тарифів на все на 50%-70% 8) Здорожчення палива 9) Здорожчення продуктів харчування 10) Урізання пільг 11) Поява "священних корів" у вигляді правосеків, самооборон та іншої шушари, на яких тепер немає ні закону ні управи. Здобули? ЗДОБУЛИ!
Відповісти
Пишете багато брехні. Правда лише у пункті №1 і №2. Все решта-
БРЕХНЯ.
Відповісти