Українці проти миру з Росією, - опитування

Українці проти миру з Росією, - опитування
Більше половини українців проти миру з Росією за рахунок передачі частини територій.

Тільки 31% українців вважає, що "краще поганий мир, досягнутий за рахунок передачі частини українських територій під контроль Російської Федерації, ніж продовження війни". Про це свідчать результати соцопитування GfK Ukraine, - пише Дзеркало тижня.

У той же час більше половини (54%) українців вважають "краще не здаватись, продовжувати військові дії, але не віддавати агресору ні п'яді української землі".

Ще 15% респондентів не змогли надати перевагу ні першому, ні другому варіанту.

Далі респондентам запропонували визначитися, чи підтримали б вони мир, досягнутий за рахунок передачі частини українських територій під контроль Російської Федерації, якщо на території, яку буде передано, опиниться "населений пункт, в якому особисто ви проживаєте".

Понад три чверті опитаних (76%) не готові погодитися на такий мир, і лише 16% готові піти на передачу під контроль Росії свого населеного пункту заради збереження миру, ще 9% респондентів важко відповісти.

Лише половина представників південної і східної України, які погодились із твердженням, що краще "поганий мир", досягнутий за рахунок передачі частини українських територій під контроль Російської Федерації, ніж продовження війни, готові заради збереження миру віддати під контроль Росії населений пункт, у якому вони проживають.

Опитування проводили впродовж 24-28 вересня 2014 року методом телефонного інтерв'ю (дзвінки на мобільні номери). Максимальна похибка – 3,1%.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
здається, перебої з поставкою горілки в певні регіони дали результат, хтось протверезів і побачив, як то воно, цілувати ворогу руки.
Відповісти
Останні новини
Українці проти миру з Росією, - опитування
29 вересень, 2014, 18:48