Самооборона прозвітувала про кошти, зібрані на потреби АТО

Самооборона прозвітувала про кошти, зібрані на потреби АТО
Активісти "Самооборони" відзвітували за отримані та витрачені кошти, які надходили у різній формі від небайдужих громадян на допомогу бійцям

Про це повідомляє прес-служба Волинської Самооборони Майдану на основі прес-конференції заступників координатора організації Сергія Чурікова та Сергія Рижкова, 29 вересня.

139 бронежилетів, 42 каски, 297 комплектів форми, 3 тепловізори та 36 тонн їжі надала Самооборона Майдану Волині бійцям різних військових та правоохоронних підрозділів, що воюють на Сході України за період з 1 травня до 31 серпня включно 2014 року.

Так, зі скриньок, які постійно стоять на Театральному майдані та біля гіпермаркету “Там-Там” було зібрано 196 тисяч 221 гривня.

У формі добровільних пожертв (від колективів, меценатів, які передавали кошти через активістів) надійшла 201 тисяча 930 гривень.

Окрім цього на карту Приватбанк фінансового директора Самооборони Сергія Чурікова було нараховано 276 тисяч 389 гривень пожертв. 30 тисяч гривень було перераховано на безготівковий рахунок організації у червні.

Якщо говорити про місцеві бюджети, то з обласного бюджету Волині за посередництва Самооборони було перераховано 165 тисяч гривень бійцям на Сході. З них 70 тисяч – на військову форму, і ще 95 – на тепловізори. Загалом пожертви на армію від громадян за чотири місяці діяльності організації складає – 1 мільйон 80 тисяч 40 гривень.

Всі надані кошти акумулювалися в Самообороні Майдану Волині для контрольованої допомоги у різних формах бійцям на Сході. Від амуніції до їжі.

Так, 363 тисячі 840 гривень з отриманих коштів від громадян було витрачено на закупівлю бронежилетів, а згодом на матеріали для їх виготовлення.

На 67 тисяч 312 гривень Самооборона Волині закупила касок та іншого захисного спорядження.

Тактичнне спорядження та форменний одяг закупили та передали бійцям на суму 162 тисячі 420 гривень. Закупівля оптики, ремонт автомобілів та закупівля автомобілів для батальйонів та засоби зв’язку (рації) обійшлися загалом за чотири місяці в 161 тисячу 500 гривень. Харчів, ліків і засобів гігієни було закуплено і передано на 225 тисяч 500 гривень. Аби довезти цю всю допомогу до пунктів призначення, було витрачено 46 тисяч 310 гривень на пальне, яким заправляли авто перевізників.

Загалом же Самооборона Волині безкоштовно передала за період з 1 червня до 31 серпня включно:

· 139 бронежилетів
· 42 каски
· 297 комплектів форми
· 3 тепловізори
· 36 тонн їжі

Нагадуємо, що допомогти бійцям на Сході можна через Самооборону Волині, перерахувавши кошти:
На картку Приватбанк 5168742017694435 (гривнева) на ім’я Чуріков Сергій Борисович.

Безготівковий перерахунок на р/р 26008055506351, МФО303440, Код39109290 (ПриватБанк), призначення платежу – благодійна допомога на здійснення статутної діяльності “Самооборони Волині”.

Кинути пожертву у скриньку на Театральному майдані або біля гіпермаркету “Там-Там”.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Самооборона-молодці, тільки фото треба було б дати без Гузя.
Відповісти
а чудак в броніку там нащо, бронік на схід віддайте
Відповісти
фотке 5 місяців
Відповісти
ГУЗЬ І ЙОГО ПЛАНШЕТ!!! ПІАРЩИК ...
Відповісти
Самооборона чесна і прозора організація. Поважаю її керівників і групи швидкого реагування, які завжди прийдуть на домогу. Дякую вам хлопці і дівчата за те, що не сидите склавши руки, не шляєтесь по кабаках і дискотеках, а допомагаєте армії і підтримуєте порядок в місті.
Відповісти
Останні новини
Самооборона прозвітувала про кошти, зібрані на потреби АТО
29 вересень, 2014, 19:02