У Ковелі працює центр допомоги військовим. ВІДЕО

 У Ковелі працює центр допомоги військовим. ВІДЕО
З ініціативи громадськості в Ковелі створили центр допомоги волинським військовим.

Волонтери центру розшукують і повертають додому полонених, встановлюють імена загиблих, допомагають пораненим, ведуть пошук тих, хто зник безвісти, - інформує ПроКовель.

Центр допомоги волинським військовим у Ковелі розмістився в старому приміщенні військкомату на вулиці Грушевського, 12.

«Зібралися ковельські активісти, приїхали мами полонених з Луцька — і ми почали працювати. В нас є благодійник, який допомагає нам фінансово. Ми забезпечені комп'ютерами, телефонами і всією технікою, ковельська фірма безкоштовно нам надала інтернет, місцева рада допомогла з приміщенням. Мами полонених і поранених нас кормлять. На жаль, нас всіх разом звела біда. Але це реальна робота. І реальна допомога», - говорить помічник народного депутата, координатор центру Наталія Попова.

«Богу дякувати, що є такий центр. Моя дитина також повернулась з АТО. Думаю, раз Бог повернув мені дитину — треба допомагати іншим, поки є вільний час. Довірили мені хлопців, які зникли безвісти. Це дуже непростий напрямок нашої роботи. Доводиться спілкуватися з батьками, дружинами, нареченими. Спілкуємося, створюємо базу даних. Все записуємо, розпитуємо хлопців, які повернулися з полону. В такий спосіб маємо хоч якусь інформацію», - каже волонтер Ірина Панасюк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.