Думаю, після виборів «Батьківщину» залишать деякі члени, - Осіпов

Думаю, після виборів «Батьківщину» залишать деякі члени, - Осіпов
Депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов (ВО «Батьківщина») прокоментував позицію міської організації своєї партії і заявив, що не відчуває потреби виправдовуватися.

Нагадаємо, у понеділок, 21 травня у пресі з’явився текст офіційної точки зору бюро луцької міської організації «Батьківщини», де депутата Осіпова звинуватили у провокаціях, розколі і скандалах, а також попередили про можливі «крайні заходи дисциплінарного впливу, аж до виключення його з лав партії». Також у повідомленні йшлося, що на засіданні бюро обласної організації «Батьківщини» її голова Анатолій Грицюк, «зробив усе від нього залежне, аби бюро облорганізації зняло із Андрія Осіпова одну догану».

«Так, дійсно 19 травня обласне бюро ВО «Батьківщина» скасувало рішення міського бюро партії від 10 квітня про оголошення мені догани. Я навмисно не оприлюднював цієї приємної для мене події, оскільки вважав, що це справа внутрішньопартійна І не хотів, аби це виглядало як реванш», - сказав Осіпов.

«На засіданні обласного бюро пан Григоренко дійсно зачитав заяву міського бюро щодо моєї діяльності. Зізнаюсь, що був здивований цим фактом - керівний орган партії пише емоційні і розлогі відозви щодо окремого члена партії. Це до певної міри приємно і є свідченням високої оцінки моєї позиції», - сказав Осіпов.

«Проте одночасно привертає увагу «неофіційний» стиль цієї заяви і намагання описати усе одразу. Міське бюро партії не змогло описати конкретний випадок того, де я порушив партійну дисципліну», - додав Осіпов.

«Мені не комфортно говорити про ці обставини. Адже, я переконаний, що ці питання слід вирішувати всередині партії», - зізнався він.
Я думаю, що уважний читач зрозуміє, що ці повідомлення в пресі, що їх поширюють від імені партії «Батьківщина» є непорядними методами боротьби. Мене хочуть дискредитувати. Мої опоненти хочуть, аби моя об’єктивна критика і ділове листування виглядало як наклепи і кляузи», - вважає Осіпов.

«Я не відчуваю потреби виправдовуватись. Адже навіть у поширених документах є свідчення моєї правоти. Шкода, що мої партійні опоненти не мають мужності підписуватись під статтями і повідомленнями», - зауважив депутат.

«Те, що скасовано оголошену мені догану надихає мене і дає мені сили для відстоювання своєї позиції», - заявив Осіпов.

«Певен, що після виборчої кампанії прийде час прямої і відвертої розмови із окремими депутатами і членами партії. Мені здається, що після виборів частина членів партії залишить її лави. Але усьому свій час», - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ой, мабуть це буде швидше - окремі депутати і члени партії покинуть лави ВО "Батьківщина" ще до виборів...
Відповісти
Після того,що роблять зараз у цій партії(опозорили вигадками екс-дружину Власенка) - гнати їх треба в шию!проти своїх же й виступають!ДУРОЛЕЇ!
Відповісти
Останні новини
Думаю, після виборів «Батьківщину» залишать деякі члени, - Осіпов
21 травень, 2012, 13:43