Янукович врятував імідж волинської опозиції, - експерти

Янукович врятував імідж волинської опозиції, - експерти
Президент Віктор Янукович, скасувавши свою поїздку на Волинь, врятував імідж місцевої опозиції - вважають експерти Центру політичного аналізу і виборчого консалтингу.

Нагадаємо, 17 травня не відбувся раніше запланований візит Януковича у Волинську область. На цей день був запланований протестний мітинг опозиції під стінами ОДА, який, проте, суд заборонив.

Хоча представники місцевого КОДу оголосили мобілізацію своїх прихильників на заходи протесту під час візиту Януковича, проте ці мобілізаційні заходи були досить в'ялими, - вважають у Центрі політичного аналізу і виборчого консалтингу.

Роботи у соціальних мережах та смс-розсилки для збору повноцінного мітингу було явно недостатньо для того, щоб на Київський майдан вийшло декілька тисяч прихильників опозиції у робочий день та ще й за поганих погодних умов.

В силу різних чинників (зневіри, страху, неможливості взяти участь у заходах з інших причин) цілком ймовірно, що Януковича зустрічали б не більше сотні-двох симпатиків опозиційних партій, що є дуже мало для регіону, де опозиціонери мають суттєву підтримку, - припускають у ЦПАВК.

Найбільше зганьбилась у цей день міська влада та її очільник Микола Романюк, які судились з опозиціонерами у Луцькому міськрайонному суді, - кажуть у ЦПАВК.

Судовий розгляд відбувався тоді, коли вже було відомо, що візит Президента відмінено. Це вкотре показало безглуздість дій юридичної служби міської ради, що матиме подальше конфліктне продовження у стінах муніципалітету. Суд став на сторону влади, але інакше і бути мабуть не могло, - вважають експерти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Янукович врятував імідж волинської опозиції, - експерти
22 травень, 2012, 10:43