На Волині для безпритульних собак хочуть створити містечко

На Волині для безпритульних собак хочуть створити містечко
У Ковелі знову заговорили про створення містечка для собак на території підприємства «Добробут».

За словами начальника відділу комунального господарства Олександра Балака, в «Добробуті» є приміщення, яке фактично не використовується, його лише потрібно звільнити від мотлоху та зайвих речей і підготувати до поселення собак, - повідомляє ПроКовель.

Представники Ковельського комунального підприємства «Добробут» поїдуть до Луцька та Нововолинська, щоб вивчати досвід тамтешніх комунальників стосовно облаштування вольєрів для безпритульних собак.

Балака наполіг на тому, щоб представники комунального господарства поквапилися з поїздкою, адже скоро депутати міськради прийматимуть річний бюджет. Начальник відділу комунального господарства натякнув, що є можливість передбачити в міській казні певну суму коштів для облаштування вольєрів.

Попередньо лунала інформація про будівництво помешкання для собак лише за кошти благодійників. Навіть був відкритий в банку спеціальний рахунок. Однак ситуацію це ніяк не змінило.

До керівництва міста постійно надходять заяви про блукання бездомних собак вулицями міста, біля навчальних закладів та дитячих садочків.

І комунальники «Добробуту», за інформацією захисників тварин, у негуманний спосіб продовжують реагувати на ці звернення.

Тому, можливо, у владних коридорах міста знову повернуться до практики, яка існує в розвинених європейських державах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не перечитував, але коли для біженців зі сходу не можуть створити нормальні умови для життя, думаю створювати містечко для тварин НЕ є актуальним!
Відповісти
В той час коли десятки тисяч людей із сходу шукають домівку, в нас головне розносчикам сказу зробити хату , повний дибілізм !!!!!!
Відповісти
Ви забуваєте, що гуманне ставлення до тварин породжує гуманне ставлення до людей. І коли людина ще собі може дати раду то тварина є безпомічною. Не будьде останніми скотами в цьому світі , а задумайтесь над тим кому ви особисто допомогли . Не заважайте хоч комусь робити добро ,як самі не хочете!!!
Відповісти
До чого тут взагалі переселенці? Чи собаки відбиратимуть облаштоване для біженців місце у вольері і кості? не треба під виглядом любові до людей показувати своє жалюгідне єство.
Відповісти
Останні новини
На Волині для безпритульних собак хочуть створити містечко
09 грудень, 2014, 17:31