Майже всі російські війська залишили Херсонщину

Майже всі російські війська залишили Херсонщину
Голова Державної прикордонної служби розповів, що наразі практично завершено виведення підрозділів російських військ з території Херсонської області.

У вівторок, 9 грудня, голова Державної прикордонної служби України генерал-лейтенант Віктор Назаренко з робочою поїздкою перебував на адміністративній межі Херсонської області та АР Крим, - повідомляє телеканал "24".

До цього залишалися три проблемні ділянки, на яких тимчасово перебували російські військові. Серед них частини півостровів Ад (Чаплинський район) та Чонгар (Генічеський район), а також частина Арабатської стрілки.

Зараз в усіх цих трьох точках підрозділи російських військ відходять за адмінмежу Херсонської області і Держприкордонслужба відновлює контроль за даними ділянками, що межують з АР Крим.

"На Арабатській стрілці, півостровах Чонгар і Ад російські ЗС відходять за межі Херсонської області. Це – ще одна наша спільна перемога", — написав Назаренко на своїй сторінці у Twitter.

Також Назаренко зазначив, що Державна прикордонна служба проводить комплекс заходів із забезпечення захисту територіальної цілісності України та її громадян. Одним з яких є вихід українських прикордонників на адміністративну межу між Херсонською областю та Автономною Республікою Крим.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Майже всі російські війська залишили Херсонщину
09 грудень, 2014, 18:00