Мер Луцька звинуватив ЗМІ у політичних іграх проти нього

Мер Луцька звинуватив ЗМІ у політичних іграх проти нього
Луцький міський голова Микола Романюк прокоментував ситуацію із судовим процесом проти багатодітного батька, до якого причетний його син.

Про це він зазначив на своїй сторінці у Facebook.

Міський голова спростовує інформацію ЗМІ про те, що його син не з'явився на суді як свідок у справі крадіжки його особистого майна.

"15 січня в новинах телеканалу "Аверс" прозвучала інформація, що мій син не з'явився на суд як свідок.Інформація спеціально подана тенденційно та не об'єктивно. Та ще й так, що злодій наче потерпілий", - пише Микола Романюк.

Також він зазначає, що його син пробачив винуватцю крадіжку, дізнавшись, що це багатодітний батько, а справа до суду була направлена не з ініціативи постраждалого.

"Суть справи. Громадянин П. здійснив крадіжку майна у мого сина та був затриманий міліцією. Взнавши, що у громадянина П. багатодітна сім'я, мій син звернувся з відповідною заявою до правоохоронних органів, що він пробачає все і не буде мати ніяких претензій до громадянина П. Не з ініціативи мого сина, справу все таки направили до суду", - пише міський голова.

Романюк вважає, що ця ситуація створена проти нього особисто та зазначає, що "використовувати дітей у брудних політичних іграх - це підло".

Нагадаємо, вчора, 15 січня, відбувся суд над лучанином за крадіжку майна сина луцького мера. На суді син чиновника не з'явився, хоча мав виступити у справі як свідок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У Романюка манія переслідування, при кожному публічному висловленні думки, котра не співпадає з його (навіть тоді, коли його й не згадують) розпочинає кричати, що вибори вже почались. Мабуть дуже хоче ще раз стати мером?
Відповісти
Врожу собі пять дітей і почну бандитизмом займатися і виправдовуватись. Перед законом всі рівні. Пробачиш - побачить шо сходить з рук і продовжуватиме в тому ж дусі...
Відповісти
Не мерське це діло коментувати дії сина.Він доросла людина і нехай сам вирішує свої справи.То"Буратіно". то якийсь дріт..... Це вигляжає жалюгідно.
Відповісти
Ну як із цим лайн*м боротися ? 3 рази влада змінилася. А ці б..."поважні" що хочуть, то й роблять. Вони й люстрацію так перетравлять. На виселення з татусями - папіками . Десь ... у Чорнобиль. В плавні. В гори. Може тоді шось зміниться.
Відповісти
Не наймаючись в адвокати до Романюка, скажу, що "Волинські новини" і "Аверс" присвятили свої котячі амбіції обсиранню (при нашій багатій мові інше слово сюди не "лізе"), міського голови. Ганебне явище. Такий важкий час, всі гуртуються, підтримують один одного. А тут - ні! Як з кобилою в болоті. Дві купки людей з вкрай обмеженими журналістськими можливостями як ніби домовились стріляти з гармат по горобцях. Характерно, що цих обсиральників не так вже й багато, а смороду від них - хоч ніс закривай. Хто на щО вчився, казав мій покійний батько.
Відповісти
І стане. Більш-менш чоловік порядний. а син трохи використовує становище. Але повірте мені, як прийдуть інші до влади, то використовувати мера будуть не тільки діти, а й покровителі всіх рівнів. Ще не все у луцьку продали і тендери солодкі чекають, тож ласих на мерське крісло чимало
Відповісти
Якби син сам себе оправдовував - це зовсім реально і нічого поганого, і син мера також має право на своє слово. Але батьку - меру оправдовуватись за нього, то не зовсім... Як батька - розумію, а як мера - не зовсім!
Відповісти
Голова міста пише у власному фейсбуці і має право виступати в ньому як мер і як батько. Цікаво, чи ви стоїте осторонь проблем своїх дітей? Я далекий від такої думки.
Відповісти
Вор должен сидеть в тюрьме!
Відповісти
Останні новини
Мер Луцька звинуватив ЗМІ у політичних іграх проти нього
16 січень, 2015, 13:13