Депутати не виділили ділянку власникові скандального будівництва

Депутати не виділили ділянку власникові скандального будівництва
Депутати Луцької міської ради не прийняли рішення про виділення земельної ділянки для влаштування будмайданчика на період будівництва торгового комплексу на Соборності, 22.

На цьому питанні під час сесії 30 травня оголосили перерву.

На порядок денний виносили питання про надання ПП «Лемарк» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для влаштування будівельного майданчика на період реконструкції магазину-салону «Автокласик» під торговий комплекс на Соборності, 22.

Як розповів депутат виборчого округу, до якого входять будинки за цією адресою, Василь Гриб, коли будівництво тільки починалося, відбувся скандал між забудовником та мешканцями. За словами Гриба, проект торгового комплексу був двоповерховий.

Після кількох спільних нарад мешканців прилеглих будинків, забудовника та комісії міської ради проект будівництва зменшили до одного поверху, а всі інші питання були узгоджені. Треба тільки прийняти технічне рішення – надати законний дозвіл, пояснив депутат.

«Всі етапи пройдені, мешканці погоджуються, забудовник зменшив поверховість, більше питань нема», - зазначив Василь Гриб.

Однак депутати не проголосували за таке рішення. Вони віддали всього 17 голосів «за». Під час повторного голосування колонка «за» отримала 21 голос. А для прийняття рішення потрібно було хоча б 26 голосів.

Нагадаємо, прокуратура міста Луцька перевіряла це будівництво на предмет законності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Депутати не виділили ділянку власникові скандального будівництва
30 травень, 2012, 18:11
Піймали торговців спиртом
30 травень, 2012, 17:43