У Луцьку нема землі, щоб дати ділянки всім учасникам АТО, які мають на це право

У Луцьку нема землі, щоб дати ділянки всім учасникам АТО, які мають на це право
У Луцьку більше 900 людей, які мають або матимуть статус учасника АТО, претендують на отримання земельних ділянок, однак поки знайшли лише 20 ділянок, які в першу чергу дадуть сім’ям загиблих бійців.

Про це під час сесії Луцької міськради у середу, 28 січня, повідомив секретар міськради Сергій Григоренко.

Він нагадав, що вже є інформація про 19 загиблих лучан у зоні АТО.

У першу чергу шукатимуть ділянки для них. Натомість для більше, ніж 900 лучан, які мають чи матимуть статус учасника АТО, наразі землі не знайшли, - повідомив Григоренко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: земля, АТО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так якщо в мене в кварттрі проживає майже 10 людей, то може квартиру мені можуть надати, оскільки будуватись не так дешево на сьогоднішній день!
Відповісти
Це якась феодальна традиція нагороджувати вояків землею.
Я поважаю іх подвиг, але багатьом людям земля значно потрібніша, а солдати її братимуть по принципу "дають-бери", потім перепродаватимуть...
Відповісти
Дуже не хвилюйтесь. Ніхто не поспішає давати землю, ні в Луцьку, ні в районі. А по-друге, ніхто не вимагає її, але ж пообіцяли.
Відповісти
це просто ганьба таким чиновникам. Їхня ера закінчиться і то дуже скоро. Будуть бігти як зайці на полюванні. Люди захищають Україну, а вони навіть земельні ділянки знайти не можуть. Синам депутатів міськради чомусь виділяють і можуть знайти де. Дуже багато землі приватизовано НЕ ЗАКОННО. Але ніхто з цим боротися не буде бо в міського голови яйця замалі для такого. Законом передбачено право отримати земельну ділянку будь кому, не тільки воїнам АТО. Але зараз перевага звісно буде віддаватися воїнам. Зараз навіть в селах біля Луцька немає вільних земельнрих ділянок. Купити завжди можна, а от отримати безкоштовно ніколи. Хоча цеж право передбачено законом. Закони діють для кожного по різному, так не може бути в суспільстві. З такими подіями це скоро закінчиться
Відповісти
Насправді за словами Григоренка вони ж шукають ділянки землі, напевно тому й про це говорять, бо стараються шось зробити. Всі отримають все, на що заслуговують!
Відповісти
Дааа з землею проблеми...дійсно одні депутати та держслужбовці розкрадають землю, а інші стараються віддати землю тим, хто її заслуговує...Важкувато вам буде Сергію Григоренко! Але вже постарайтесь, не підведіть людей!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку нема землі, щоб дати ділянки всім учасникам АТО, які мають на це право
28 січень, 2015, 09:47