Данильчук прагне повноцінного розслідування загибелі бійця ДУКу

Данильчук прагне повноцінного розслідування загибелі бійця ДУКу
Аварію, у якій загинув представник Добровольчого українського корпусу (ДУКу) Правого Сектору 47-річний Юрій Федчук, необхідно повноцінно розслідувати та покарати винних.

Про це у своєму запиті повідомив депутат Павло Данильчук під час сесії Луцької міської ради 25 лютого.

Депутат звернувся до начальника УМВС у Волинській області Петра Шпиги, начальника міськвідділу Ігоря Муковоза з проханням підійти до розслідування справи зважено, оскільки «це одіозна ситуація».

За його словами, правоохоронці повинні повідомити про результати проведення слідчих дій.

Нагадаємо, сьогодні вночі активіст «Самооборони Волині» насмерть збив активіста, представник Добровольчого українського корпусу (ДУКу) Правого Сектору Юрія Федчука.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Починають думати коли втрачають людей. Це ти Паша бардак на волині розвів, а тепер хочеш бути правельним.Коли вже влада позакриє всі воєнізовані організації, повилучає у них зброю і припинить бардак.
Відповісти
Більше ніж підтримую Вашу думку. В країні повинна бути ОДНА централізована мілітарна огранізація - і це міліція/поліція. Що за свавілля? Люди без належної освіти, без відмінного зання законодавства і належної психічної-медичної переверіки володіють боєвою зброєю і граються у владу?!
Відповісти
ви не праві, вже давно б в Україні п'ятою владою мала б стати громадська організація (в різних напрямах). Це реальність і дієва пігулка в боротьбі з корупцією. просто Самооборона це відмінний приклад боротьби влади проти громадського інституту. Ідею "Самооборона Волині" продали за владу Лапіна, його мандат, а далі що... посади він тут прокурору Масалову продає (точніше гасить фін.борг). ГШР - зброя, форма, авто - це в підтримку Шпиги. Дикість, Громадське формування це не воєнне формування, це заємовиключне. Просто влада в тій формі що зараз є не сумісна з дієвими громадськими організаціями.
Відповісти
ідіть воювати розумники
Відповісти
Воювати...! а не їздити пяними,и користуватися статусом..
Відповісти
До чого тут парамілітаризм, особистості та зброя? Хіба хтось когось застрелив? Йдеться про побутове бухалово - no less, no more. Люди, вас не навчили у школі виділяти основну думку прочитаного?
Відповісти
Пацану 21 рік-яка "самооборона"? Хто бере дітей в такі серйозні організації? Як результат вони понабухувались і ганяють по місту з бітами в машині-море по коліна.Вони тупо розігнались і в'їхали в толпу з 9-ти чоловік!!!
Відповісти
шо ти стелиш??може 9 збив ще скажеш?
Відповісти