100 днів уряду: що планували, що зробили і хто заважав. ІНФОГРАФІКА

100 днів уряду: що планували, що зробили і хто заважав. ІНФОГРАФІКА
Минає 100 днів, як працює нинішній Кабінет міністрів України на чолі з прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком.

Міністри вирішили відзвітуватися про свою роботу та розказати про плани на майбутнє в прямому ефірі, - пише ТСН.

Крім того, на сайті Кабміну виставили звіт та плани кожного міністра.

"Уряд взяв на себе політичну відповідальність за стан справ у країні і пішов на ті кроки, які не робилися понад 20 років. Це наша місія, наше завдання, і ми це робимо. Чудово усвідомлюю, як складно зараз громадянам та всій країні. Російська військова агресія, війна, неймовірні втрати економіки б'ють по кишені кожного українця. Важко навіть порівняти, які країни проходили подібні випробування, - зазначив Яценюк.

Також Прем'єр зазначив, що уряд проводить складні реформи, "які отримують об'єктивно не найкраще сприйняття серед українців на сьогоднішньому етапі".

"Але я прошу всіх зрозуміти: без сьогоднішніх реформ у нас не буде завтра. Наш Уряд не бореться ні за свої рейтинги, ні за свою популярність. Тому що проведення таких реформ в короткостроковій перспективі не додає політичних плюсів. Ми знаємо, на що йдемо. Ми пішли на ці кроки заради завтрашнього дня", - сказав Яценюк.

Прем'єр також поіменно згадав тих, хто заважає проведенню реформ та зазначив, що проти українських реформ виступає Володимир Путін, "Опозиційний блок".

"Все, що зроблено сьогоднішнім Урядом, підтримує Велика сімка, наші американські, європейські партнери. І вони допомагають Україні сьогодні вийти з дуже важкої ситуації. Але хочу всіх запевнити – ми вийдемо з неї. Хочу попросити тільки одного – витримки, розуміння і єдності. Давайте думати не про себе, а про наших дітей і майбутні покоління. Про те, як витягнути країну з цієї прірви. Іншого рецепту не існує", - наголосив Яценюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
100 днів уряду: що планували, що зробили і хто заважав. ІНФОГРАФІКА
12 березень, 2015, 12:35