Голова Волинської ОДА не розуміє, чому досі не погасили борг перед шахтарями

Голова Волинської ОДА не розуміє, чому досі не погасили борг перед шахтарями
Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик не розуміє, чому повністю не погасили борг перед гірниками, адже ще в понеділок перший транш коштів було виділено.

Про це голова ВОДА заявив під час зустрічі із шахтарями у Нововолинську у середу, 25 березня, - повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Володимир Гунчик вкотре наголосив, що повністю підтримує справедливі вимоги працівників шахт і завжди відстоюватиме їхні інтереси.

"Незважаючи на вкрай напружену ситуацію, яка нині склалася у вугільній галузі України, на сьогодні питання номер один – повністю погасити борги перед шахтарями. Я не розумію, чому у
вугільному відомстві цього ще досі не зробили, адже ще в понеділок перший транш коштів було виділено", - зазначив Гунчик.

Відтак, голова облдержадміністрації запевнив гірників, що вже сьогодні намагатиметься вирішити це питання на рівні прем’єр­міністра України Арсенія Яценюка. Якщо ж ситуація не зміниться – звернеться в Адміністрацію Президента України Петра Порошенка.

Нагадаємо, в понеділок голова облдержадміністрації Володимир Гунчик під час оперативної наради повідомив, що після тривалих переговорів із Міністерством енергетики та вугільної промисловості України стало відомо: днями мають надійти 15 мільйонів гривень, які покриють частину боргів із виплати заборгованості із заробітної плати перед шахтарям.

Проте у середу, 25 березня, кошти так і не надійшли, з яких причин – невідомо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Голова Волинської ОДА не розуміє, чому досі не погасили борг перед шахтарями
25 березень, 2015, 19:29