У Нововолинську знайшли труп жінки. ФОТО

У Нововолинську знайшли труп жінки. ФОТО
Нововолинський МВ УМВС України у Волинській області встановлює особу трупа жіночої статі.

Тіло жінки знайшли 25 березня в районі міського озера, що в Нововолинську, - повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

На вигляд - жінка 65-70 років, зріст 155-165 см, середньої тілобудови, волосся сивого кольору. Жінка була одягнена в хустину жовтого кольору, синю куртку, кофту та штани чорного кольору, взуття зимового типу чорного кольору.

Міліція розшукує родичів загиблої. Хто має будь-яку інформацією щодо цієї особи, прохання повідомити за телефонами: 102; (03344) 3-30-59; моб. тел. 0978142693; 0964735099.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вы бы ще на главную эту фотку вывесили, дети ж смотрят
Відповісти
Житінська Юлія Вікторівна — квартирна шахрайка, проживала: м. Луцьк, вул. Вериківського 9.
Зареєстрована: м. Луцьк, вул. Лобачевського 1/5.
Навчалася в школі № 14 міста Луцька, після закінчення школи була зарахована до інституту журналістики КНУ ім Тараса Шевченка.
З 16 річного віку Юлія Житинська крадькома прописалася в чужу квартиру, крадькома отримала право власності на ту “чужу” квартиру, а згодом, з метою привласнення обікрала і вбила власницю тієї “чужої квартири”. Навчаючись в університеті займалася телефонними шахрайствами, крала мобільні телефони і гроші з кишень своїх університетських одногрупників, за що кілька разів була побита групою однолітків.
В 2016 році знайшли труп Юлії, із розбитою головою, хто заподіяв їй смерть правоохоронці навіть шукати не стали, бо обкрадених Юлею багато, і всі їй бажали смерті, тому у міліцейському висновку написали коротко - вчинила самогубство.
Відповісти