На Волині вилучають військові штик-ножі, гвинтівки та саморобні кастети

На Волині вилучають військові штик-ножі, гвинтівки та саморобні кастети
Волинські правоохоронці продовжують виявляти зброю і боєприпаси: серед знахідок фігурує холодна та вогнепальна зброя.

Про це інформує СЗГ УМВС у Волинській області.

Працівники сектору дільничних інспекторів міліції Любомльського РВ УМВС України у Волинській області у 30-річного жителя міста Любомль виявили та вилучили мисливську рушницю «Іж-17» калібру 16 мм, яка не зареєстрована у встановленому порядку. Окрім того, у 35-річного мешканця села Вигнанка вилучено мисливську рушницю «Тоз-бм» 16 калібру.

На вулиці у Турійську працівники сектору карного розшуку у раніше судимого за крадіжку 44-річного мешканця села Туличів вилучили штик-ніж часів Великої вітчизняної війни. А поблизу села Задиби виявили снаряд часів ВВв.

У Маневичах під час поверхневого огляду у 18-річного лучанина знайшли металевий предмет кустарного виробництва, який зовні схожий на кастет.

Під час перевірки умов зберігання зброї у 58-річного жителя міста Рожище виявлено незареєстрований у законному порядку мисливський ніж «Еisbar-2», який зовні схожий на холодну зброю.

Старовижівські міліціонери на вулиці у 26-річного ковельчанина вилучили багнет до бойової гвинтівки.

Дільничні інспектори міліції Шацького РВ УМВС України у Волинській області на очисних спорудах поблизу села Гаївка у 35-річного місцевого жителя виявлено гвинтівку «Іж-38» без відповідних документів.

Усю вилучену зброю направлено на дослідження в НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області.

А на подвір’ї за місцем проживання 57-річного жителя Кричевичі Ковельського району знайшли протитанкову міну часів Великої Вітчизняної війни. Про небезпечну знахідку повідомлено ТУ МНС в області, виставлено охорону.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: зброя
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дибіли, ножі, кастети.Була б людина стаття буде))) Ви до мене на кухню зайдіть...років 5 мені гарантовано - ножів 5 довжиною до ліктя, а чого металевий молоток для відбивних коштує))) неговорю вже про сокирку!!!
Відповісти
Останні новини
На Волині вилучають військові штик-ножі, гвинтівки та саморобні кастети
15 червень, 2012, 14:22