13 діаспор Америки закликали Обаму до всебічної підтримки України

13 діаспор Америки закликали Обаму до всебічної підтримки України
13 діаспорних організацій США підготували лист до президента Барака Обами, у якому закликали його розглянути додаткові заходи, щоб підтримати Україну, пише VIDIA.

Про це ідеться у повідомленні Українського Конгресового Комітету Америки.

Зокрема, попросили додаткової фінансової допомоги, оборонної військової техніки та введення багатосторонніх санкцій проти Росії.

“Оскільки ситуація в Україні залишається критичною, українська громада США, разом з іншими етнічними громадами, стоять твердо у своїй підтримці Україні й закликають США визнати кризу в регіоні та зміцнити свою підтримку незалежності і територіальної цілісності України”, – мовиться у повідомленні.

Агресія з боку Росії створює небезпеку не тільки для Сполучених Штатів Америки, але й для всього демократичного світу, вважають ті, хто підписали листа.

Лист підкреслює віру, що “США стануть в обороні прав України та інших країн у регіоні, щоб вони жили вільно від небажаних зовнішніх втручань та змогли захистити свій суверенітет і незалежність.”

Листа підписали представники 13-ти крайових організацій, серед яких: Американський Єврейський Комітет, Вірменська Асамблея Америки, Білорусько-Американська Асоціяція, Чехословацька Крайова Рада Америки, Естонсько-Американський Крайовий Комітет, Грузинська Асоціація в Сполучених Штатах, Угорсько-Американська Коаліція, Об’єднаний Балтійсько-Американський Крайовий Комітет, Литовсько-Американська Громада, Польський Американський Конгрес, Словацька Ліга Америки та Український Конгресовий Комітет Америки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дав Бурьяк пушки?
Відповісти
Боже яку дуроту пишуть
Відповісти
Останні новини
13 діаспор Америки закликали Обаму до всебічної підтримки України
18 квітень, 2015, 09:04