Молодіжним організаціям Волині радять шукати гранти

Молодіжним організаціям Волині радять шукати гранти
Молодіжним громадським організаціям Волині пропонують писати різні проекти, щоб мати можливості для ширшої діяльності.

Про це йшлося 20 червня під час зустрічі представників громадських організацій з представниками обласної влади.

За словами голови Волинської студентської ради при голові ОДА Анастасії Шевчик, з її досвіду, дуже важливо, аби громадські організації якомога більше намагалися писати різні проекти і подавати їх на грантодавчі організації та фонди.

Як зазначив заступник голови Волинської облдержадміністрації Олександр Курилюк, він бачить співпрацю з молодіжними громадськими організаціями пріоритетною в молодіжній політиці адміністрації.

Курилюк розповів, що в районах області є багато активних молодіжних громадських організацій, яким також потрібна підтримка.

Голова організації «Фонд місцевого розвитку» Петро Верзун зазначив, що важливо відійти від географічного фактору, а натомість звернути увагу на людський. Тобто, за його словами, немає різниці, в якому регіону області діє організація. Важливо, наскільки добре люди знають, що роблять.

Верзун зазначив, що існують проекти, які передбачають співфінансування громадських організацій владою. Якщо ГО будуть активними, у них вдасться вигравати і такі гранти.

Олександр Курилюк заявив, що адміністрація готова підтримувати молодіжні ГО в їхніх проектах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Понапридумували всіляких бюрократичних перепон. А тепер хочуть взагалі умити руки від молодіжок. Ганьба стид і позор Дмитришину. Де його співпраця з ГО? Лише на бумажках, якими він прикривається. Свідченням цього є попсовий день молоді. Де патріотизм? Пропаганда здорового способу життя? І чи підвичить інтелект молоді конкурс краси і попсовий концерт? Це дуже примітивно і просто для галочки.
Відповісти
Останні новини
Молодіжним організаціям Волині радять шукати гранти
20 червень, 2012, 14:54