Напівзгорілий будинок «свободівців» піде з молотка

Напівзгорілий  будинок «свободівців» піде з молотка
Напівзруйнована пожежею будівля 1939 року зведення, що в Ковелі на бульварі Лесі Українки, 28, піде з молотка на аукціоні.

Про це повідомляє Про КОВЕЛЬ.

Керівництво міста спершу хотіло відремонтувати споруду і знову здавати кімнати в оренду, але потім вирішили її просто продати через аукціон, тим самим ще й збагативши міський бюджет.

Депутати Ковельської ради розглядали три варіанти: демонтаж будинку, продаж на аукціоні будматеріалів, що вціліли після пожежі, та продаж напівзруйнованої споруди.

Одностайно зупинилися на останньому.

Міський голова Олег Кіндер переконаний, що бажаючих придбати понівечений вогнем будинок буде чимало, адже він розташований у привабливому, зручному для введення бізнесу місці.

Нагадаємо, що 2011 року вночі 22 листопада горів будинок, у якому розташовувався офіс міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Загоряння сталося саме напередодні святкування 7-ї річниці помаранчевої революції.

Згодом слідство спростувало всі висунуті попередньо версії, окрім однієї, – про те, що пожежа сталася через несправність електропроводки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Напівзгорілий будинок «свободівців» піде з молотка
27 червень, 2012, 17:19