Купувати авто стане дорожче

Купувати авто стане дорожче
Завтра, 28 червня, вступає в дію Закон «Про внесення змін до статті 1 Закону України «Про збір на обов'язкове державне пенсійне страхування».

Про це пише Корреспондент.

Нагадаємо, що 22 червня президент України Віктор Янукович підписав відповідний закон.

Законом визначено, що платниками збору на обов'язкове державне пенсійне страхування є підприємства, установи та організації, а також фізичні особи, які набувають право власності на легкові автомобілі, крім випадків забезпечення автомобілями інвалідів згідно із законодавством та успадкування легкових автомобілів за законом.

Нагадаємо також, що у Верховній Раді України був зареєстрований законопроект, що пропонує ввести податок на авто, який становить 40% його вартості.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші, авто
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В ответ на новшества, введение дополнительных сборов, авто производителям и дилерам придется завоевывать лояльность покупателей и принимать меры по сохранению и улучшению объемов продаж, но для выбора правильных подходов и инструментов, которые были бы оптимальными, лучше привлекать специалистов. У меня была такая же проблема, но пришел на консультацию в пиар-кабинет и здесь помогли найти правильные решения.
Відповісти
Останні новини
Купувати авто стане дорожче
27 червень, 2012, 17:37