На Шацьких озерах бояться пончиків. ФОТО

На Шацьких озерах бояться пончиків. ФОТО
Присутність на пляжі пансіонату «Шацькі озера» сторонніх людей і несанкціонований продаж там продуктів харчування, зокрема пончиків, порушує санітарні норми і загрожує здоров’ю відпочивальників, - стверджує директор пансіонату Федір Заяць.

Заяць стверджує, що зелений туризм на Світязі перебиває потік людей до пансіонату – у хатах місцевих жителів проживання дешевше.

«Зелений туризм трохи забрав від нас клієнтів. Але хто хоче якісного відпочинку, він піде на прозорі і підзвітні державі бази. Люди селять в себе і не питають ні стан здоров’я, чи мають медичний огляд і так далі. Приїжджі не питають про якість харчування, чи пройшли харчі ветеринарні перевірки», - каже Заяць.



На пляж до пансіонату часто ходять люди, які знімають хату поруч, або живуть у наметах. Це порушує санітарну ситуацію на пляжах, оскільки там усе розраховано на кількість людей, яку може прийняти пансіонат. – каже директор.

«Як правило, люди ідуть із своїми сумками, несуть із собою продукти на пляж. В усьому цивілізованому світі забороняється на пляжі харчуватися. В мене є укладений договір із охороною. В цьому році обіцяють навести порядок», - зазначив директор.



Директор нарікає на пончики та інші продукти, які продають відпочивальникам.

«Ця продукція не сертифікована. Я за неї не можу нести відповідальність. Питання зразу виникає в якості приготування», каже він.

«Може бути таке, що людина похарчується в нашій якісній їдальні, потім з’їсть пончика, який кипів у пережареній олії, отруїться ним, а хто потім буде знати – чи вона отруїлася в нас, чи пончиком на пляжі. Оцього я найбільше боюся, щоб сторонні особи не наробили нам на території харчових отруєнь. А яка там баба змінює олію? Вона ж тільки доливає. А там раз пожарив, два пожарив і олія стає як розчинник для фарби», - роздумує директор пансіонату.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шо, страшно?
Відповісти
Все правильно. Їмо на пляжах. Сцимо у воду. Жаліємось на стан природи.
Як варіант, краще встановити столики, або місця для харчування, відносно недалеко від водойми. Так хоча б вбережемо воду від стихійного загрязнення ( вітер здуває сміття у воду)
Відповісти
Нехай Заяць розкаже скільки він набрав номерів на Турбазі, а як люди заробляють копійки то йому страшно...
Відповісти
Дивний діреХтАр, в нього ціни дорожче ніж у турцію злітати.
Доба на двох із харчуванням майже 100 у.о.!!!
А умови які?
Приватний сектор теж дере 250-300 грн за кімнату, неадекват, бо на морі ціни є дешевші.
Пончики тут ні до чого.
Відповісти
ПОНЧИКИ - ОДИН З СИМВОЛІВ СВІТЯЗЮ!
Відповісти
Останні новини
На Шацьких озерах бояться пончиків. ФОТО
27 червень, 2012, 17:14