«Brutto» закрили головну сцену «Бандерштату». ФОТО

«Brutto» закрили головну сцену «Бандерштату». ФОТО
У Луцьку закінчився фестиваль національного опору «Бандерштат».

Це може бути останній раз, коли фестиваль проводили саме у Луцьку. В останній день концерту організатори розповіли, що «Бандерштат» дуже розрісся і вже десятий фестиваль може пройти у Києві. Нагадаємо, що таку думку народний депутат Ігор Гузь вже висловлював і раніше.

Цікавинками третього дня фестивалю стали показові виступи маленьких козаків школи бойового гопака, які продемонстрували гостям українські бойові традиції, а ось Віра Савченко розповіла про боротьбу за визволення своєї сестри Надії та про війну на Сході.

Цей день приніс особливу приємність кіноманам, адже для них на гутірковій сцені виступив режисер Олесь Санін. Він поділився думами про кіномистецтво та розповів про свій останній фільм «Поводир».

Не можна не пригадати про оригінальний флешмоб, який влаштували перед головною сценою буквально за годину до початку основної програми: люди вибудувались у слово «Перемога» і стояли до тих пір, допоки з дельтаплану не зафіксували результат на фото.

Відкривали сьогоденну головну сцену рок-гурт «Серцевий напад», які відзначились тим, що присвятили пісню для Президента Росії Володимира Путіна – «Go to fuck».

Директор фестивалю і лідер гурту «Фіолет» Сергій Мартинюк вирішив запросити на виступ лідера гурту «Тартак» Сашка Положинського, який вже виступав на попередній ночі. Щоправда, останній зізнався, що йому трішки боязко співати з директором дійства:

«Я трохи боюсь. Минулого разу, яки ми співали пісню гурту «Фіолет», я забув слова», - зізнався він.

Доволі цікавим був виступ фолк-тронік гурту «Onuka». Слід зазначити, що для вокалістки колективу Натілії Жиженко Луцьк є дещо рідним містом, адже її батько й сам лучанин. Оригінальні пісні та поєднання електронної музики з народними інструментами зачарували глядачів. А ось група «O. Torvald» «почастували» меломанів міцним класичним роком.

Завершив «Бандерштат» білоруський панк-рок гурт Сергія Міхалка «Brutto». Вони й продемонстрували слухачам досить брутальну та жорстку музику.
Фото Олександр ДУРМАНЕНКО
Фото Олександр ДУРМАНЕНКО
Фото Олександр ДУРМАНЕНКО
Фото Олександр ДУРМАНЕНКО


Читайте також:

Перший день фестивалю «Бандерштат». ФОТО

«Бандерштат»: день другий. ФОТО


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Брутто й справді не нетто. За мегатонами понтів постають абсолютно тупі, порожні тексти пісень на 50 слів кожна,максимум.(виняток: "Гаррі" та "Воїни свєта" - там слів побільше, як і смислу). Таке враження, що більшість їхніх "пісень" складено в автобусі дорогою на бандерштат...
Відповісти
Це вже залежить від вашого розвитку і душі.
Можна скахати слово "Небо" і суха людина скаже ну і що. А хтось задумається над буттям, а в когось можлимо буде тисяча запитань. Якраз таки "Воїни світла" пісня по тексту опущена для розуміння в масах!
Відповісти
Чекаємо обєктивного звіту гуся-скільки тисяч долярів поклав собі в кишеню?
Відповісти
Так і не зрозумів, за що викинув 300грн за вхід на двох з дружиною, таке враження, що основна ціль фестивалю це заробіток для організаторів. А вибір російськомовного гурту на хедлайнера фестивалю національного опору, взагалі дивує, вже краще б Тартак поставили хедлайнером
Відповісти
А то нічого, що Тартак був хедлайнером другого фестивального дня? ))
Відповісти
Гроші коту під хвіст! Хай гусятина скаже скільки заробили, скільки квитків продав, чи пожертвує чистий прибуток на АТО чи повезе себе на Балі?
Відповісти
Фестиваль цього року вдався. А от Брутто справді розчарував (ОТорвальд виступили в рази сильніше)
Відповісти
О торвальд теж сподобався, молодці
Відповісти
Це зрада чи перемога?))
Відповісти
жлобській натурі нічого не до ладу...аби рахувати не свої гроші))..жлоб раб свого жлобства))
Відповісти
Відірвалась під Brutto на повну .. Але помітила якийсь холод від колективу під час виступу.Як музиканти вони відпрацювали на повну , але не було якогось зв"язку між ними та публікою . Народ показав їм , наскільки радий бачити їх на волинській землі , а от саме від колективу не відчула взаємності .Женя Галич своєю енергетикою був і то більш потужний ..
Відповісти
Чудовий фестиваль, підготовка на найкращому рівні, навіть було сіно, на якому можна було посидіти. Я вже пістаркувата але теж дуже вражена. Запрошені гості це наші улюбленці. Ляпіс був краще ніж я його собу уявляла, вони показали справжнє шоу і при чому без перерв. Я не дуже люблю організатора як політика але тут Він молодець і зробив все можливе зі своєю командою однодумців. А ті хто прийшов подивитися на голі дупи нехай йдуть в інше місце.
Відповісти
на третій зверху фотці -маленький аквафрешник :) невже не було кофтинки в інших тонах?
Відповісти
Останні новини
«Brutto» закрили головну сцену «Бандерштату». ФОТО
03 серпень, 2015, 03:25