Майкон – неприємна тема для «Волині»?

Майкон – неприємна тема для «Волині»?
Керівництво футбольного клубу «Волинь» стверджує, що протягом останнього року форвард волинян Майкон Перейра де Олівейра лише брехав та не давав звіту своїм діям.

Про це 10 липня під час представлення нових футболістів розповів віце-президент ФК «Волинь» Юрій Савчук.

За його словами, ситуація, яка трапилась із Майконом, – досить неприємна.

«Ми маємо призивати футболістів до порядності і порядного відношення до клубу. В Майкона протягом останнього року лише одна брехня. Нам ніяк не виходило дійти до згоди і зрозуміти, хто його агенти, про що він хоче говорити. Ми чекали агентів місяцями. Вони летять, і вже мають прилетіти», – розповів Савчук.

«Він понапідписував купу паперів, не даючи самому звіт за це. Чесно кажучи, така неприємна тема на сьогодні і краще говорити про хлопців, які на зборах порадували грою. Надіємось що будуть радувати і ще», – сказав віце-президент ФК «Волинь».

Головний тренер волинян Анатолій Дем’яненко додав, що Майкона чекають штрафні матеріальні санкції, оскільки він не дотримався трудового договору.

«Він не приїхав на збори. Вся команда приїхала, а він ні. Це порушення. Санкції матеріальні. Коли в нього є трудовий договір – він не повернувся на роботу», – сказав Дем’яненко.

Нагадаємо, що 2 липня стало відомо, що один із найкращих бомбардирів української Прем’єр-ліги та нападник «Волині» Майкон Перейра де Олівейра уклав контракт із ФК «Шахтар».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.