Луцька міська рада не скасовуватиме результатів конкурсу громадських ініціатив

Луцька міська рада не скасовуватиме результатів конкурсу громадських ініціатив
Секретар міської ради Сергій Григоренко вважає, що конкурс громадських ініціатив відбувся успішно.

За його словами, лучани активно взяли участь у ньому, інформує прес-служба міської ради.

“При формуванні бюджету міста на 2016 рік, плануємо збільшити бюджет конкурсу кращих громадських ініціатив. Це цікава ідея, яка допомагає людям облаштувати своє місто і зробити його кращим. В процесі голосування були зафіксовані факти, коли за окремі ініціативи голосували за допомогою закордонних ІР-адрес. Згідно з Порядком проведення конкурсу на визначення кращих громадських ініціатив голосувати могли лише мешканці міста. Тому голосування з-за кордону є порушенням. Таких проектів було кілька. Зокрема, за них надходили голоси з ІР-адрес зареєстрованих у Кенії, Сингапурі, Колумбії тощо. Такі голоси видалялися. Після цього, були визначені результати конкурсу та переможці.

Міська рада не буде скасовувати результати конкурсу. Вважає його успішним і таким, що відбувся. Кампанія в соціальних мережах від окремих активістів, яка здійнялася щодо відміни результатів конкурсу, на мою думку, є нічим іншим, як дешевим передвиборчим піаром, спробою привернути увагу до своєї політичної сили. У цих заявах нема конструктивізму, а виключно популізм. Якщо громадські активісти готові до конструктивних пропозицій, які в майбутньому покращать положення про конкурс, вдосконалять спосіб голосування, то ми готові їх з радістю розглянути”, - заявив він.

Сергій Григоренко наголосив, що усі ініціативи мешканців міста, які стали переможцями конкурсу, будуть реалізовані цьогоріч.

Були ініціативи, за які надходили голоси з ІР-адрес зареєстрованих за кордоном. З ними можна ознайомитись на сайті міської ради.

Нагадаємо, члени робочої групи визначили переможцями 12 ініціатив лучан на загальну суму 492, 6 тис. грн коштів бюджету міста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцька міська рада не скасовуватиме результатів конкурсу громадських ініціатив
04 вересень, 2015, 18:17