У Володимирі-Волинському номінували найкращих підприємців

У Володимирі-Волинському номінували найкращих підприємців
У п'ятницю, 4 вересня, з нагоди Дня підприємця урочистості пройшли у культурно-мистецькому центрі міста.

Про це повідомляє офіційний сайт міської ради.

З професійним святом ініціативних людей, які зуміли організувати і успішно розвинути свою справу, знайти і міцно зайняти своє місце в економіці міста, привітала заступник міського голови Лариса Кулікова. Вона вручила відзнаки міської влади та премії кращим у бізнесі.

Зокрема, у номінації «Репутація та довіра» за нарощування обсягів виробництва, внесок у розвиток економіки міста перемогу було присуджено ТзОВ «Гербор - холдинг» - підприємству, яке працює з 1995 року, забезпечуючи на сьогодні роботою 800 громадян.

У номінації «Бізнес-стабільність» за провадження підприємницької діяльності від початку першої реєстрації, наполегливу працю відзначені приватні підприємці Володимир Власюк, Володимир Сокоринський та Марія Рудницька.

У номінації «Бізнес-профі» кращою стала Антоніна Васьків. Крім того, титул «Успішної бізнес-леді» здобули одразу двоє підприємців – Галина Пансюк та Наталія Шандалко, а наздогнати колег у успішності згодом може і наразі «Кращий молодий підприємець» - Світлана Самчук.

У номінації «Бізнес-старт» за започаткування власної справи у поточному році нагородили Петра Пальонку. Серед «Соціально відповідальних» підприємців за активну участь у благодійній діяльності визнання здобули Ярослав Зай, Андрій Кандиба та ПП «Авторитет».

«Підприємець – громадський діяч» - таким званням удостоїли голову міської спілки підприємців та промисловців Наталію Любімцеву за активну громадську позицію, сприяння дієвому діалогу між суб'єктами бізнесу та владою, підтримку соціальних ініціатив.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Володимирі-Волинському номінували найкращих підприємців
04 вересень, 2015, 18:02