Чому димить Луцьк: версія спеціалістів

Чому димить Луцьк: версія спеціалістів
У п'ятницю, 4 вересня, обласний центр Волині покрила димова завіса. Задимлення у місті тримається протягом дня.

Наразі причини, чому Луцьк покритий димовим смогом невідомі, адже великих пожеж поблизу міста не виявили, принаймні так зазначив начальник сектора зв'язків із засобами масової інформації та роботи з громадськістю ГУДСНС Волині Володимир Нестеров:

«З офіційної інформації про пожежі, загоряння торф'яників, або сухої рослинності у великих масштабах на території Луцька, а також на території Луцького району і в ближчих до Луцького району населених пунктах – немає. На даний час пожеж в екосистемах навколо Луцька немає».

Володимир Нестеров припускає, що така ситуація можливо склалася через те, що лучани, або ж жителі ближніх населених пунктів самовільно взялися спалювати суху рослинність.

Тим часом у санстанції ніяких шкідливих речовин у повітрі не виявили. Завідувач Луцьким міжрайонним відділом державної установи "Волинський обласний лабораторний центр державної санітарної служби України" Наталія Шелепа розповіла, що протягом дня у місті біля Центрального універмагу та біля кінотеатру «Луцьк» зробили заміри повітря на вміст шкідливих речовин. За її словами усі показники в нормі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пожежа, мнс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хоч помирай,в наших сраколизів завжди все в нормі.Скільки часу ще лучани будуть дихати чадним сморідом від спалювання синтетичних відходів?Кожного вечора і до 9-ої ранку неможливо відкрити вікно через постійний сморід від цієї синтетики.Де робота екологів,які в першу чергу повинні виявляти ці згарища?Зарплати отримують за те,що дупи парять в кабінетах.Розформувати нах.й таку службу нероб.Гроші залишаться в бюджеті і будуть спрямовані на інші потреби.
Відповісти
повиганяти нафіг дармоїдів, в яких - "нічого не виявлено, все в межах норми"
Відповісти
Наталія Шелепа де знайшла в Луцьку кінотеатр "Луцьк"?
Відповісти