Волинські чиновники аплодували Галині Конах стоячи. ФОТО

Волинські чиновники аплодували Галині Конах стоячи. ФОТО
Губернатор Волині Борис Клімчук пообіцяв «скромну» грошову винагороду співачці Галині Конах, яка посіла друге місце на пісенному фестивалі у Білорусі.

Про це очільник області сказав 23 липня під час оперативної наради у стінах Волинської ОДА.

Нагадаємо, волинянка Галина Конах представляла Україну на XXI Міжнародному конкурсі виконавців естрадної пісні «Вітебськ-2012», що відбував в рамках фестивалю «Слов'янський базар». Співачка виборола другу премію.

Під час наради губернатор вручив співачці квіти та сказав, що пишається успіхом волинянки. Присутні на нараді чиновники та журналісти аплодували Галині стоячи.

Борис Клімчук також зазначив, що співачка обов’язково отримає «скромну» премію від його благодійного фонду «Рідна Волинь». Окрім цього, він закликав й інших благодійників винагородити талановиту волинянку.

Галина Конах своєю чергою розповіла, що приїхала з фестивалю дуже виснаженою. Вона подякувала голові Волинської обласної ради Володимиру Войтовичу, який «по-батьківськи» їй допомагав, віце-спікеру Верховної Ради Адаму Мартинюку, який дуже посприяв фінансово, а також підприємцям Луцького району та бізнесмену з Тернополя, які перерахували на рахунок Галини кошти, яких їй вкрай бракувало.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сльози на очах
Відповісти
Останні новини
Волинські чиновники аплодували Галині Конах стоячи. ФОТО
23 липень, 2012, 11:35