Клімчук передав Бровіну привіт

Клімчук передав Бровіну привіт
Найнижчу офіційну заробітну плату на Волині отримують люди, які працюють у готелях та ресторанах.

Про це під час оперативної наради у Волинській облдержадміністрації 23 липня повідомив заступник голови ОДА Едуард Стоєв.

За його словами, у травні середній рівень зарплатні на Волині становив 2 328 гривень. Найменшими виявились заробітки у сфері готельного та ресторанного бізнесу, середня зарплатня тут – 1 367 гривень.

Едуард Стоєв також розповів: лише 28 підприємств відреагували на прохання влади підвищити зарплати своїм працівникам, хоча, за останніми даними, є близько 60 підприємств, які зарплатню або боргують, або ж виплачують невисоку.

Як повідомив Стоєв, заробітну плату збільшили, зокрема, на підприємствах «Лучанка», «Санрайз», «Гранд Персона».

Однак голова ОДА Борис Клімчук зауважив, що «Санрайз» міг би ще збільшити рівень зарплат, зауваження він має і до власника «Гранд Персони» Олега Бровіна.

«Набереш мені Бровіна. Бо ж він від мене десь ховається два місяці. Поважний чоловік», – звернувся до свого заступника губернатор.

Під час наради Едуард Стоєв також повідомив, що станом на 1 липня на Волині борги із виплати заробітної плати становили 5 з половиною мільйонів гривень. А вже станом на 20 липня завдяки економічно активним підприємствам борги скоротилися на 360 тисяч. А три волинські підприємства, які тривалий час боргували своїм працівникам зарплату, вже мають справу з прокуратурою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
канешно ховаюсь, я ж нове порше каєн купив, а зараз що, продати щоб збільшити зарплату?
Відповісти
Останні новини
Клімчук передав Бровіну привіт
23 липень, 2012, 12:20