Волинським студентам розповіли, у чому сенс волонтерства. ВІДЕО

Волинським студентам розповіли,  у чому сенс волонтерства. ВІДЕО
У чому сенс волонтерства, кому і як можна допомагати, скільки часу цьому варто присвячувати – про це і не тільки розповідали студентам СНУ ім. Лесі Українки громадські активісти.

Їхня спільна зустріч відбулася в рамках проекту «Волонтерський інкубатор», що його на Волині реалізовують переселенці, інформує Громадське.Волинь.

Сьогодні люди значно менше допомагають армії, – розповіла волонтерка групи «Волинь SOS» Тетяна Должко. – Так, ніби війни більше немає. Але як на передовій, так і тут, військові й надалі потребують підтримки. Тому відступити й не допомагати, з її слів, – уже нереально.

Повернувшись із АТО, не зміг лишитися осторонь і Олексій Кушнєр. Зараз він волонтерить разом із «автомайданівцями». Чоловік переконаний – час завжди можна знайти. Було б бажання дійсно допомагати, а не лише «піаритися» на цьому.

Активіст «Самооборони Волині» Сергій Рижков і заступник голови ГО «Переселенці Криму та Донбасу» Аза Голощапова розповіли студентам про переваги волонтерства. На їхню думку, така справа дає величезний життєвий досвід.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чим більше вони наволонтерять (тобто, назшибають задарма з людей коштів або якогось майна для армії), тим більше будуть мати змогу вкрасти у тієї ж армії Порох і Яйценюх. Не треба красти із державного бюджету - і тоді всього для армії вистачить без всякого волонтерства!!!!!!! А так самі сприяємо і даємо можливість нас же грабувати!!!!
Відповісти