Волинян запрошують на конкурс «Зміни своє місто на краще!»

Волинян запрошують на конкурс «Зміни своє місто на краще!»
Стартував конкурс відеороликів на кращий варіант розвитку і перетворення міста. Учасниками конкурсу можуть стати автори відео, розміщеного на YouTube, а потім - у спеціальному додатку Facebook.

Про це 21 серпня повідомили «Коментарі».

Організаторами конкурсу є ДТЕК - енергетичний підрозділ System Capital Management, найбільшої бізнес-групи України, та «Коментарі».

Починаючи з 20 серпня, учасником конкурсу може стати будь-хто, хто запропонує власне бачення поліпшення життя в місті, особливо вітаються ноу-хау в області поліпшення систем енергозбереження або розв’язання екологічних проблем.
Організатори запевняють, що для участі в конкурсі приймаються найрізноманітніші ідеї, не обмежені масштабом. Єдина умова – пропозиції мають бути спрямовані на розв’язання конкретних проблем міста.

Відеоролик тривалістю не більше ніж 10 хвилин може бути у будь-якому форматі. Допускається художнє, документальне, анімаційне або відео, що поєднує в собі всі перераховані формати, з аудіосупроводом. Необхідно не лише розповісти про проблему і запропонувати шляхи її розв’язання, але й позначити бажаний результат.

Докладніше з умовами можна ознайомитися на офіційній сторінці конкурсу в соціальній мережі (https://www.facebook.com/comments.ua) або на сторінці додатка ДТЕК і Comments.UA «Зміни своє місто на краще!».

Довідка

ДТЕК – найбільша приватна вертикально-інтегрована енергетична компанія України, чиї підприємства ефективно працюють у сферах видобутку та збагачення вугілля, а також на ринках генерації та постачання електроенергії. ДТЕК є енергетичним підрозділом «Систем Кепітал Менеджмент (СКМ), провідної фінансово-промислової групи України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинян запрошують на конкурс «Зміни своє місто на краще!»
21 серпень, 2012, 15:35