У Волинській ОДА - нові керівники

У Волинській ОДА - нові керівники
У Волинській ОДА з’явилися нові керівники.

Про це стало відомо 4 травня під час оперативної наради, - повідомляє «Волинський інформаційний портал».

Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик розповів, що в структурі ОДА відбулися кадрові зміни. Так, заступником керівника апарату ОДА призначили Вячеслава Кривенюка. Начальником управління освіти і науки стала Людмила Плахотна, яка до цього виконувала обов’язки керівника відомства.

На посаду начальника відділу з питань фізичної культури та спорту призначили Ігоря Дмитришина. А директором Державного архіву Волинської області став Сергій Карасюк. Нагадаємо, що у Гунчика з’явився також перший заступник. Віце-губернатором став Олександр Степанцов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як добре, що Людмила Володимирівна очолила управління! Довно уже пора! Вона давно уже виконує обов'язки начальника управління! І відтоді у нас все дружньо і справедливо - вчителі бачать справедливу атестацію і взагалі відношення до людей. Від цієї жінки ніякої надмінності, завжди вислухає і допоможе, в освіті зникла корупція тай більше ніхто не приходить на роботу по-блату чи по дзвінку. Голова прийняв дуже вірне і достойне рішення! Дякуємо Вам Володимире Петровичу!!!
Відповісти