Луцькі виробники горілчаного фальсифікату будуть притягнуті до відповідальності

Луцькі виробники горілчаного фальсифікату будуть притягнуті до відповідальності
Кримінальне провадження у справі щодо підпільного цеху з виробництва горілчаного фальсифікату в місті Луцьк спрямовано до суду.

Днями матеріали кримінального провадження про підозру організатору підпільного виробництва сурогатної горілки у вчиненні кримінального правопорушення з обвинувальним актом скеровано до суду. Цей протизаконний вчинок карається штрафом від трьох до десяти тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення. - повідомляє прес-служба ДФС у Волинській області.

В ході проведення операції «Акциз-2016» оперативники ГУ ДФС в області виявили діяльність нелегального виробництва горілчаного сурогату, в підвалі будинку зловмисника. Весь цикл незаконного виробництва документально зафіксували правоохоронці в ході проведення обшуку житлового, гаражного та підвального приміщень.

Оперативники та слідчі ГУ ДФС Волині на «гарячому» затримали співучасників злочину, котрі забезпечували процедуру виробництва оковитої. Як з'ясували пізніше серед зловмисників – організатор та керівник незаконного бізнесу.

Відтак, правоохоронці вилучили 200 ящиків готової горілчаної продукції під виглядом відомих торгових марок, рідину з характерним запахом спирту, марки акцизного податку з очевидними ознаками підробки та обладнання, що використовувались в ході здійснення протиправної діяльності. На вилучені товарно-матеріальні цінності загальною вартістю більше 200 тисяч гривень накладено арешт.

Результати експертного дослідження показали, що фальсифікована алкогольна продукція, не відповідає вимогам державних стандартів та вживання якої може становити загрозу життю та здоров'ю громадян.

Отож, найближчим часом за рішенням суду винних осіб буде притягнуто до кримінальної відповідальності, - прогнозують в ГУ ДФС у Волинській області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який штраф? Виготовлення пальонки- це замах на життя та здоровя, це реальний кримінальний злочин. Коли вже прокуратура очі протре.
Відповісти