Команда Луцького педагогічного коледжу виграла змагання з міні футболу. ФОТО

Команда Луцького педагогічного коледжу виграла змагання з міні футболу. ФОТО
Напередодні Великодніх свят завершилися змагання з міні футболу серед команд ІІІ групи (ВНЗ І-ІІ р.а та ВПУ) за програмою Спартакіади міста 2016, які щорічно організовує комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради спільно з федерацією футболу Луцька.

Змагання проводилися на майданчиках з штучним покриттям ЗОШ № 11 і № 25, - йдеться на сайті Луцької міської ради.

За регламентом, десять команд учасниць, шляхом жеребкування були поділені на дві групи, де в одноколовому турнірі визначали місця в турнірній таблиці.





У групі А, команда Луцького педагогічного коледжу (тренер Анатолій Чиж) впевнено перемогла своїх суперників і завершила попередній етап змагань на першому місці.

Друге місце виборола команда Луцького базового медичного коледжу (тренер Валерій Базюк), яка поступилася лише лідеру.

В групі Б, завдяки трьом перемогам і однієї нічиї, першу сходинку зайняла команда Луцького коледжу рекреаційних технологій і права (тренер Анатолій Крот).

Друге місце, зазнавши також єдиної поразки від лідера виборола команда коледжу технологій бізнесу та права СНУ імені Лесі Українки (тренер Андрій Ліщук).

В останній день змагань, саме ці команди в стикових іграх, розігрували звання переможця і визначили призерів цьогорічної спартакіади.

У грі за третє місце майбутні медики впевнено перемогли своїх однолітків з коледжу технологій бізнесу та права з рахунком 7:1. А у фінальній грі – команда педагогічного коледжу вже у першому таймі забила два голи і пропустила лише один. У другому таймі майбутні педагоги грали обережно і зберегли переможний результат до фінального свистка.

Отож, цьогорічними чемпіонами змагань з міні футболу серед команд ІІІ групи (ВНЗ І-ІІ р.а та ВПУ) за програмою Спартакіади міста 2016 стала команда Луцького педагогічного колледжу. Друге місце у коледжу технологій бізнесу та права, а третє - у команди базового медичного коледжу.









Переможці та призери нагороджені дипломами від організаторів та квитками на футбольний матч «Волинь» - ФК «Олександрія», які вручив капітанам команд голова федерації футболу Луцька Василь Кохановський.

Вітаємо переможців та призерів змагань, а також їх наставників з успішним виступом у змаганнях, а також висловлюємо слова вдячності директорам ЗОШ № 11 Марії Мороз і № 25 Віктору Цейко за надану можливість проведення цьогорічних змагань на майданчиках даних загальноосвітніх навчальних закладів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Команда Луцького педагогічного коледжу виграла змагання з міні футболу. ФОТО
04 травень, 2016, 10:26