Молодіжка «Волині» впевнено перемогла «Карпати»

Молодіжка «Волині» впевнено перемогла «Карпати»
Молодіжка «Волині» впевнено перемогла «Карпати» з рахунком 3:1.

Про це повідомила прес-служба ФК Волинь.

Перед домашнім поєдинком юніорських команд «Волині» і «Карпат» турнірна ситуація диктувала лучанам гру тільки на перемогу. Чимало очок втрачено на старті чемпіонату і «Волині», аби потрапити у четвірку кращих групи «А», слід брати «свої» очки у домашніх поєдинках.

Склад команди U-19 знову дещо змінився: у воротах з’явився Гальченко, окрім дублерів Коблюка, Мельничука і Никитюка до команди Олега Федюкова відрядили Пилипенка, Луценка й Хоменка. А от нападник Віктор Хомченко нині у Яремче – на зборах основної команди.

Перший тайм видався доволі видовищним, хоча шкода, що більше моментів створили гості – «Карпати» вдало використовували фланги, а також обрізки та поперечні паси «волинян». Щонайменше три рази господарів рятував Дмитро Гальченко, ще двічі після виходів сам на сам львів’яни не використовували свої моменти.

У лучан же запам’яталося два моменти – на початку і в кінці тайму. У першому випадку «Карпати» виручив захисник, який виніс м’яча зі «стрічки», а у другому пройшла чітка атака «Волині». Коблюк в центрі вирізав м’яча на хід Сливі, той прострілив на одинадцятиметрову позначку, де в боротьбі із захисниками Дмитро Максимук пробив у дальній кут воріт «Карпат» – 1:0.

Другий тайм команди почали також на пристойних швидкостях, хоч, як це часто буває в матчах юніорів, боротьби було більше, аніж самої гри. Гра тривала на зустрічних курсах і більше поталанило гостям. Юрій Яструб прострілив, а захисник Роман Никитюк «підправив» м’яча у ворота – 1:1.

Здавалося б, що гості перехоплять ініціативу, але навпаки – «Волинь» почала діяти більш розкуто і надалі луцька U-19 видала чи не найкращий у цьому чемпіонаті ігровий відрізок. Фланги лучан раз за разом втікали від опікунів, гостроти додав вихід Дениса Фурмана на лівий фланг півзахисту. І результати швидкісної та агресивної гри не забарилися. Спочатку Пилипенко заробив пенальті. Максим прокинув м’яча собі на хід у штрафній і був збитий захисником. Сам постраждалий чітко виконав удар – 2:1.

За кілька хвилин Фурмана кинули у відрив і він гарно прострелив на Пилипенка, але нападнику не вистачило швидкості, щоб обробити м’яча і куля від коліна відлетіла у руки кіперу. Утім наполегливість нападника була винагороджена. На 74-й хвилині його вивели сам на сам із голкіпером і Максим шансів останньому не залишив – 3:1. Не зважаючи на спроби тренерів «Карпат» підсилити гру замінами, команда Олега Федюкова впевнено дограла «дербі» до перемоги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Молодіжка «Волині» впевнено перемогла «Карпати»
06 вересень, 2012, 11:42