Шевченко візьме участь у чемпіонаті світу з гольфу

Шевченко візьме участь у чемпіонаті світу з гольфу
Легенда українського футболу Андрій Шевченко (на фото) поїде на чемпіонат світу з гольфу.

Про це розповів генеральний секретар Всеукраїнської федерації гольфу Сергій Козиренко, пише ТСН.

"Досить добре грає Андрій Шевченко. Він, так само як і наш найкращий любитель Дмитро Вахненко, їде на чемпіонат світу, який проводить Міжнародна федерація гольфу, відповідальна і за олімпійський турнір.

Те, що у Шевченка проглядаються олімпійські амбіції - це м'яко сказано. Адже у Андрія в Англії є будинок на тій самій вулиці, де живе багато відомих гольфістів.

Виступаючи за "Челсі", Шевченко грав з ними на пиво, тому ніякого страху перед авторитетами у нього немає. А це, що не кажіть, теж аргумент", - поділився Козиренко.

Щодо Євгенія Кафельнікова, який нещодавно проявив бажання грати за Україну на Олімпіаді-2016, Козиренко зазначив, що поки так питання не стоїть.

"Так, Євген є членом харківського клубу, куди, до речі, приїжджає грати багато росіян. І, можливо, клубу цікаво, щоб на змаганнях Challenge Tour Кафельніков грав в кепці з його емблемою.

До речі, зараз рівень гри Євгенія, на мій погляд, відповідає саме Сhallenge Tour. Але щоб постійно брати участь у цих змаганнях, потрібні певні кошти, і я не виключаю, що харківський клуб в цьому відношенні надасть Кафельникову сприяння", - зазначив генсек.

За його словами, на ігри одна країна може виставити двох спортсменів, і щоб гарантовано потрапити на Олімпіаду, гравець повинен входити до першої сотні світового рейтингу.

"Це дуже складне завдання, і, якщо той же Кафельніков зуміє його вирішити, думаю, Росія його нікому не віддасть", - додав Козиренко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.