На волинській трасі два тижні лежить труп вовка. ФОТО

На волинській трасі два тижні лежить труп вовка. ФОТО
Другий тиждень посеред траси Камінь-Каширський-Любешів валяється туша напівзгнилого вовка.

Рештки вовка валяються на відрізку траси, яка проходить через Седлище.

Очевидно, сіроманець потрапив під колеса авто ще в серпні. На момент знімку його туша встигла наполовину розкластися. Біля трупу – сморід і зграї ворон. Особливо потерпають від цього автовласники, які рухаються з Любешівськго району на Камінь-Каширський. Саме цю половину дорогу і перегороджує загибла тварина.

Чому до цих пір відповідні служби не очистили дорогу – загадка. Тим більше, що така прикраса радувала очі більшості камінь-каширських чиновників, які 1 вересня традиційно їздили цим шляхом в підшефні школи на свято Першого дзвоника.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Какой некромант фотки делал? Хватило бы и одной.
Відповісти
Зачем? У меня нет нормального объяснения. Достаточно одного фото. Зачем было выставлять три? Чем они отличаются одно от другого? Какую смысловую нагрузку несут? На "Pulitzer Prize for Breaking News Photography" явно не тянет.
Відповісти
Це не етично так висловлюватися, навіть по відношенню до тварини, що означає труп ВАЛЯЄТЬСЯ???. І з фото дійсно перебор.
Відповісти
Тобто те, що валяється по факту -- нормально, а називати це своїми іменами -- неетично. Як потрібно було сказати "серед задумливого поліського лісу, на стрічці-дорозі чарують подорожніх невиразні обриси ще тиждень тому живого вовка"?
Щодо фоток -- я ж цей пейзаж випадково побачив, фотоапарата не було з собою. А камера на мобільнику слабенька. Зробив би знімок на фотоапараті - взагалі жесть була б. Чесно
Відповісти
Почитайте прес-релізи волинських лісників) От там пише гарно!
Відповісти
Я пишу прес-релізи?
Відповісти
Не розумію, що вас не влаштовує у фото, якщо вам огидно, то не дивіться
Відповісти
А дійсно,не подобається- не дивися. Такі собі чистплюЇ, а не подобається дивитися візьміть мітлу,совкову лопату, поїдьте,і приберіть ту падаль яка там валяється шановні VSC та LOLA.Отож ще прихватіть з собою парочку- другу держслужбовців на цю акцію,
які відповідають за санітарію, довкілля, безпеку, безпеку руху. Бо не виключено що дана тварина загинула через сказ, або іншу інфекційну хворобу. Адже здорова тварина, а тим паче хижак не буде вештатися по трасі чи біля населеного пункту. А тим паче улітку коли корму в лісі чи на полях достатньо. Так що пан фоторепортер Б.Пташник правий на всі сто відсотків. І знімки ці як попередження про можливу інфекцію нашими шановним ветслужбам та товстопузим держслужбовцям з ОДА та міських адміністрацій.А заразом і вийде " чудова піар-акція перед виборами"особливо якщо там буде обласне держтелебачення і пару урядових місцевих газет
Відповісти
Как для "журналиста" очень много ошибок в тексте. Плюс невнимательно читаем комментарии. Речь шла о количестве абсолютно одинаковых фотографий приложенных к сообщению. Со второй половиной вашего комментария, уважаемый "журналист" полностью согласен. Меньше эмоций.
Відповісти
Автор, а что лично Вы сделали, чтобы прекратить это безобразие? Вы лично сообщили соответствующим службам о том, что на дороге разлагается труп волка? Неееееет.... И так каждый: едет мимо, воротит нос от смрада, хает на всех и каждого, что, мол, не прибрано. А сам лишь встал, пофотал, и поехал "бложить" об увиденном
Відповісти
Я то сказав. Хочеш відповідь? Легко.Тільки знову не звинувачуйте мене в "неетичності".Зміст такий. Мовляв, кого "кохає" всяка падаль на дорозі. За колесами рознесуть. Влаштовує?
Відповісти
Шановні, обовязок громадянина повідомити владу про порушення, недоліки,зловживання тощо.
Це і зробив через інтернет видання пан Богдан Пташник.Обовязок влади,( а не громадянина Б.П.)державних служб котрі ми громадяни утримуємо за свої ж гроші усунути вказаний недолік. Якщо влада не реагує на таку інформацію, на порушення чинного Законодавства у сфері охорони навколишнього середовища, то значить окремих слубовців області необхідно притягнути до відповідальності за халатність.Зокрема ,якщо виявиться ,що той вовк хворів на сказ,а ворони, чи шини авто рознесуть інфекційні останки цієї падалі по області або ще далі.Отож зрозуміло, що це не обовязок громадянина прибирати на дорогах падаль невідомого походження чи займатися встановленням особи невідомої людини яка може виявитися пяною або мертвою в кущах, в лісі чи полі.
Відповісти
Чтобы привлечь к ответственности за халатность нужно: письменно обратиться в соответствующее ведомтсво и сообщить о "безобразии" с требованием привести в норму дорогу. Можно попросить высшее ведомство и прокуратуру поставить на контроль ваше требование. А через некоторое время проконтролировать - с доказательствами. В случае неисполнения - писать заявление о перступлении в прокуратуру. Иначе - это все бла-бла-бла. Без заявления о преступлении никто никого не привлечет. Без письменного обращения не будет подтверждений обращения.
Відповісти
Вєра слабенький законник. Публікація в ЗМІ прирівнюється до офіційного звернення. Так що...
Відповісти
цікаво, а журналісти Волинь-Пост тільки пофоткали цю "проблему на дорозі" чи все-таки усунули її, виявивши громадянську позицію? якщо ні, то чим вони кращі за чиновників, які не реагують? прийшли, назнімали фото для "родзинки" і все?
Відповісти
Вот-вот!
Відповісти
Для шановної пані Вери.Заяву про порушення писати не є обовязок громадянина. Адже повторююсь "існують" державні службовці та державні служби котрі контролюють санітарний стан довкілля та технічний стан автодоріг.Відповідно вони за це отримують чималу платню а потім і хорошу пенсію. Тож для чого тримати армію екологів чи дорожніх спеціалістів?Справа у таких випадках порушується за фактом саме недбальства,а не за заявою громадянина
Приклад- аварія на Чорнобильській стнації, епідемія холери чи сказу, масові отруєння через неякісні продукти тощо.
Відповісти
Щось я не зовсім зрозумів - я мушу прибирати дорогу від невідомо чого? Цікаво, а лучанка і вєра нахиляються над кожним папірцем і недопалком на тротуарі? Конееешно! І щодня "письменно обращаются" до комунальників про неподобства. Якщо нахиляються -- беру вила і їду прибирати дорогу. Якщо ні - чим вони "кращі за чиновників"
Відповісти
Останні новини
На волинській трасі два тижні лежить труп вовка. ФОТО
06 вересень, 2012, 16:30