Горохів скоро потоне у смітті?

Горохів скоро потоне у смітті?
Міське сміттєзвалище Горохова збільшується і впритул наближається до осель жителів вулиці Берестецької, відстань до деяких будинків менше 60-ти метрів.

Про це пише газета «Сім’я і дім» за 6 вересня.

Горохівчани зізнаються, що неодноразово прохали владу закрити сміттєзвалище. Думали навіть перекрити дорогу, коли один з колишніх президентів нашої країни їхав у Берестечко на меморіальний комплекс «Козацькі могили». Однак тоді владці пообіцяли винести смітник за межі міста.

Місце для іншого звалища обрали на території колишньої вапнярні, яка розташована між населеними пунктами Цегова, Мар’янівки та Холонева. А до будинків районного центру відстань становить близько 1,5 кілометра. Однак це відбувалося за каденції колишнього мера, якого згодом звинуватили в хабарництві.

Один із жителів Горохова пригадує: «І так ніби все заворушилося, поприганяли усілякої потужної техніки, й робота закипіла. Але... Прокладання дороги до нового сміттєзвалища як раптово почалося, так раптово і закінчилося».

Однак наразі жителі вулиці Берестецької потерпають від запахів сміттєзвалища. До речі, нещодавно працівники МНС аж два дні боролися з пожежею на смітнику. Втім звалище залишилось на тому ж місці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.