Перемога в олімпіаді «Фінансовий геній-2016» надихнула волинянку стати банкіром. ФОТО*

Перемога в олімпіаді «Фінансовий геній-2016» надихнула волинянку стати банкіром. ФОТО*
Ковельська школярка, випускниця НВК "ЗОШ 1-3 ступенів N13-колегіум" Балюк Аліна в травні посіла 3 місце в національній економічній олімпіаді "Фінансовий геній-2016".

Дівчина одержала грошовий приз - 10 000 грн.

“Від Всеукраїнської економічної олімпіади - маса неймовірно позитивних емоцій і багато цінного практичного досвіду, мудрі настанови мого тренера Галини Шеметило, живе спілкування з найсильнішими однолітками з усієї України та омріяна перемога.

Після цього конкурсу остаточно вирішила стати банкіром, - розповідає вже абітурієнтка Аліна Балюк. - Успішно склала ЗНО та от нещодавно подала документи до Львівського інституту банківської справи”.

“ЮніорБанк уже вчетверте поспіль провів Всеукраїнську економічну олімпіаду “Фінансовий геній” серед українських школярів. Цьогоріч у фіналі боролися 18 юних фінансистів, які отримали максимальну кількість балів у першому турі змагання.

25 травня переможцем олімпіади «Фінансовий геній» та власником головного призу 50 000 гривень на оплату навчання у виші став випускник дніпропетровської школи № 118 Девід Езекелі.

Аліна та Девід - відтепер гарні друзі. Хлопець запрошує дівчину в гості до Дніпропетровська. Переможці активно спілкуються в мережі. Аліна зізналась, що вражена феноменальною пам’яттю Девіда, в цьому, вважає, таємниця його фінансового успіху.

Аліна Балюк - велика трудівниця, бо на заняття до БізнесШколи ЮніорБанку сама їздила з Ковеля до Луцька, долала майже сотню кілометрів, щоб послухати тренерів банку і вивчити ази фінансової науки. Потім в останній день зареєструвалася для участі у Всеукраїнській олімпіаді, пройшла всі етапи. Найважчим, за словами дівчини, був останній, на якому розв’язували завдання з макро- та мікроекономіки. До слова, Аліна любить математику та географію, вочевидь, любов до цих наук передалися від мами - логіста за фахом.

Завдяки консультаціям тренера БізнесШколи Галини Шеметило школярка підготувала цікаву та сучасну презентацію-відеоролик і розповіла на олімпіаді, яким сучасним у майбутньому має бути банк.

"Техніка працює на банк, а не банк на техніку - головна ідея моєї презентації. Після неї тривала довга дискусія, мені діти ставили багато запитань. Свою презентацію я представила живо та з великим задоволенням, бажанням усе втілити в життя, бо бачила вже перед своїми очима, як усе діє", - зізналась Аліна.

“БізнесШкола Юніорбанка - школа фінансової грамотності для дітей. І таких активних дітей, як Аліна, ми з радістю вчимо лідерства, самостійності, розповідаємо їм, як будувати стартапи, як розбиратися в послугах і продуктах банку. У нас завжди захоплюючий матеріал на екскурсіях та бізнес-квестах. Немає нудних уроків і конспектів, навчання безплатне, і проводимо його в інтерактивній ігровій формі. А перемога Аліни - це перемога Волині”,- керівник напрямку “ЮніорБанк” Північно-Західного РУ ПриватБанку Галина Шеметило.

Балюк Аліна - цілеспрямована дівчина і вже давно, як і мама, користується карткою ПриватБанку. Пропуском у ЮніорБанк для кожного є картка ЮНІОРА, що випускається за згодою та під контролем батьків. Це справжня платіжна картка, з якою школяр може користуватися «дорослими» банківськими послугами.

ЮніорБанк не тільки навчає дітей фінансовій грамотності, але й підтримує програми здорового способу життя для школярів, проводить акції та конкурси, дає можливість дітям спілкуватися з однолітками з різних куточків світу. Також із тренерами БізнесШколи. Аліна Балюк зізналась, що хоче бути схожою на тренера і заступника директора Північно-Західного РУ ПриватБанку, свою теску Аліну Канинець. Бо дівчині сподобалися розповіді банкіра про те, як можна молодій людині зробити кар’єру в банку.

“На уроках ми розповідаємо дітям про те, як правильно ставити цілі та планувати бюджет, накопичувати та інвестувати, будувати комунікації в мережі Інтернет, побудувати свій перший start-up, усе про банківські технології. Аліна Балюк - це наша гордість. Діти повинні вчитися самостійності, мати мету в житті, досягати її та тішити своїми результатами батьків”, - каже заступник директора Північно-Західного РУ ПриватБанку Аліна Канинець.

Освітня програма «ЮніорБанк» стартувала в Україні в 2009 році. Сьогодні ЮніорБанк об’єднує понад 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безплатного практичного навчання економіки та фінансів для дітей і підлітків, але й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Національна програма фінансової грамотності «ЮніорБанк» принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів. Перш за все, це захоплюючий, цікавий матеріал, мультфільми, презентації, ігри. Унікальна пластикова Картка Юніора, що випускається за згодою та під контролем батьків, дає можливість користуватися «дорослими» можливостями та банківськими послугами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Перемога в олімпіаді «Фінансовий геній-2016» надихнула волинянку стати банкіром. ФОТО*
30 червень, 2016, 21:47