Освітяни Прибужжя зможуть зустрітися із Міністром освіти та науки Лілією Гриневич

Освітяни Прибужжя зможуть зустрітися із Міністром освіти та науки Лілією Гриневич
Народний депутат України Ігор Гузь допоможе освітянам округу організувати спільну зустріч із Міністром освіти та науки Лілією Гриневич, аби обговорити актуальні проблеми галузі та реалії освіти краю.

Про це говорили під час зустрічі-звіту депутата із колективом у Нововолинському обласному ліцеї-інтернаті, - повідомляє прес-служба Ігора Гузя.

Нардеп розповів працівникам навчального закладу про свою активну діяльність як у окрузі, так і у парламенті. Наголосив, що не пропустив жодного засідання парламенту, а також зазначив, що працює над тими законопроектами, що зможуть хоч на трохи полегшити життя місцевих жителів його округу.

Ще Ігор Гузь повідомив про державну субвенцію для соціально-економічного розвитку волинського краю. Кабінет Міністрів України врахував його пропозиції, і вже до середини липня 12 мільйонів гривень мають надійти на виборчий округ №19, до якого належать міста Нововолинськ, Володимир-Волинський та Іваничівський, Любомльський та Володимир-Волинський райони.

Зокрема у Нововолинську за ці кошти планують відремонтувати спеціалізовану ЗОШ №1 – колегіум, а також у планах - капремонти шести дитячих навчальних закладів. Крім цього, у шахтарському місті облаштують шість дитячих майданчиків.

«Буде організована зустріч освітян мого виборчого округу із Міністром освіти і науки України Лілією Гриневич. Із Нововолинського ліцею також будемо запрошувати представників. У Києві буде можливість у деталях розповісти про проблеми та спільно знайти способи їх вирішення, чи навіть надати їй певні пропозиції щодо питання розвитку освіти», - зауважив Ігор Гузь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Освітяни Прибужжя зможуть зустрітися із Міністром освіти та науки Лілією Гриневич
30 червень, 2016, 22:23