Аваков анонсував звільнення в держсанепідслужбі

Аваков анонсував звільнення в держсанепідслужбі
НАБУ спільно з Національною поліцією за розкрадання бюджетних коштів затримали головного санітарного лікаря України Святослава Протаса.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав головний правоохоронець України Арсен Аваков.

Зокрема, він повідомив, що головного санітарного лікаря України Святослава Протаса та начальника департаменту сантірної служби Чепурного. Додає, що по всій країні правоохоронці проходять обшуки та допитують 19 санітарних областей, частина з яких, анонсує Аваков, будуть затримані.

"Група чиновників на чолі з Протасом розробила і впровадила злочинну схему розкрадання великої суми бюджетних коштів. На переведенні в готівку і отриманні першого траншу викрадених коштів (400 000 гривень) учасники афери були затримані. Спільна операція проводилася і розроблялася Нацполіцією та НАБУ. Відмінний приклад спільних координованих дій!"- написав Аваков.

Додає, що Протас був затриманий в своєму кабінеті, як організатор розкрадання коштів. Він, за словами Авакова, діяв дуже цинічно, попередньо змовившись за якими правилами будуть відмиватися державні кошти.

"Всім пояснили правила і "обов'язки", всі погодились і погодились брати участь в афері і лише один відмовився. Оперативниками НАБУ і Нацполіції за час спостереження задокументовано 11 фактів вимагання і отримання Протасом від підлеглих хабарів", - написав Аваков.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Попав на гроші і все, прийдеться керувати в іншій галузі якогось міністерства, знаєм проходили, чим гучніше кричать тим дороще затриманому, такий ринок!
Відповісти