Луцький спиртозавод запустив нову торгову марку

Луцький спиртозавод запустив нову торгову марку
ДП «Луцький спиртогорілчаний комбінат» відновив свою роботу – 29 грудня працівники заводу запустили лінію з виробництва горілки торгової марки «Золота нива».

Про це інформує прес-служба облдержадміністрації.

Під новим брендом невдовзі з’являться такі спиртогорілчані вироби, як «Полісся», «На березових бруньках», «Медова з липою». Разом з тим на підприємстві готують ряд ексклюзивних моделей горілки, яку можна буде придбати як в Україні, так і за кордоном.

Під торговою маркою «Віва нова» завод випустить «Бенкет короля», «Луцький замок» та «Русь». Ця горілка реалізовуватиметься в матових та декорованих пляшках. Тим часом усі спиртогорілчані вироби луцького заводу відтепер будуть із гуала-ковпачком, так званим дозатором.

«Це – черговий передноворічний подарунок під ялинку усім волинянам», - зазначив голова облдержадміністрації Борис Клімчук, який особисто відвідав та ознайомився із потужностями спиртогорілчаного комбінату.

До слова, питаннями відновлення діяльності ДП «Луцький спиртогорілчаний комбінат» займався особисто Президент Віктор Янукович за проханням Бориса Клімчука.

«Адже відновлення роботи підприємства піде на користь як працівникам, які будуть отримувати заробітну плату, так і бюджетам усіх рівнів, адже вони поповняться за рахунок сплати податків та акцизного збору», - резюмують чиновник и облдержадміністрації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцький спиртозавод запустив нову торгову марку
30 грудень, 2011, 09:09